Castrol Vecton 15W-40 CJ-4/E9 is een geavanceerde motorolie, samengesteld met het unieke System 5 Technology™ wat kan leiden tot 20% betere prestaties*.

De voordelen zijn:

  • Moderne motoren opereren in voortdurend wisselende omstandigheden die van invloed zijn op de prestaties van de motor.
  • Castrol Vecton 15W-40 CJ-4/E9 met het unieke System 5 Technology™ past zich aan deze veranderende omstandigheden aan om maximale prestaties te bieden op 5 belangrijke punten: 1. Brandstofverbruik: Goede weerstand tegen indikking van de olie resulteert in een betere brandstofefficiëntie 2. Olieverbruik: Reinheid van de zuiger, wat resulteert in een lager olieverbruik. 3.Olieverversingsinterval: Goede weerstand tegen verontreinigingen, wat resulteert in langere verversingsintervallen. 4. Levensduur van de componenten: Bescherming tegen slijtage en corrosie, verlengd de levensduur van kritische onderdelen in de motor. 5. Roet oplossend vermogen: tijdens de gehele gebruiksduur van de olie.

Castrol Vecton 15W-40 CJ-4/E9 met het unieke System 5 Technology™ past zich aan de veranderende omstandigheden aan en de motor levert tot 20% betere prestaties*.

* Getest in onafhankelijke laboratoriums, Castrol Vecton 15W-40 CJ-4/E9 presteert tot 20% beter dan de industriële standaard limieten van API en ACEA voor indikken van de olie, afzettingen op de zuigers, roet oplossend vermogen en slijtage en corrosie.

Andere verpakkingsformaten

Artikelnaam Verpakking Artikelnummer Netto prijs    
Castrol Vecton 15W-40 CJ-4/E9 60 Liter 34002 - Meer info

Castrol Vecton15W-40 CJ-4/E9 is geschikt voor de meest recente Amerikaanse-, Europese- en Japanse dieselmotoren uitgerust met uitlaatgasnabehandelingssystemen, zoals roetfilters (DPF), in truck en aannemerij toepassingen. Het is tevens geschikt voor toepassing in oudere voertuigen. Castrol Vecton 15W-CJ-4/E9 is toepasbaar met het gebruik van biodiesel volgens de intervallen van de fabrikant.

  • Viscositeit: 15W-40