Castrol Vecton 15W-40 CJ-4/E9 is een geavanceerde motorolie, samengesteld met het unieke System 5 Technology™ wat kan leiden tot 20% betere prestaties*.

De voordelen zijn:

  • Moderne motoren opereren in voortdurend wisselende omstandigheden die van invloed zijn op de prestaties van de motor.
  • Castrol Vecton 15W-40 CJ-4/E9 met het unieke System 5 Technology™ past zich aan deze veranderende omstandigheden aan om maximale prestaties te bieden op 5 belangrijke punten: 1. Brandstofverbruik: Goede weerstand tegen indikking van de olie resulteert in een betere brandstofefficiëntie 2. Olieverbruik: Reinheid van de zuiger, wat resulteert in een lager olieverbruik. 3.Olieverversingsinterval: Goede weerstand tegen verontreinigingen, wat resulteert in langere verversingsintervallen. 4. Levensduur van de componenten: Bescherming tegen slijtage en corrosie, verlengd de levensduur van kritische onderdelen in de motor. 5. Roet oplossend vermogen: tijdens de gehele gebruiksduur van de olie.

Castrol Vecton 15W-40 CJ-4/E9 met het unieke System 5 Technology™ past zich aan de veranderende omstandigheden aan en de motor levert tot 20% betere prestaties*.

* Getest in onafhankelijke laboratoriums, Castrol Vecton 15W-40 CJ-4/E9 presteert tot 20% beter dan de industriële standaard limieten van API en ACEA voor indikken van de olie, afzettingen op de zuigers, roet oplossend vermogen en slijtage en corrosie.

Castrol Vecton15W-40 CJ-4/E9 is geschikt voor de meest recente Amerikaanse-, Europese- en Japanse dieselmotoren uitgerust met uitlaatgasnabehandelingssystemen, zoals roetfilters (DPF), in truck en aannemerij toepassingen. Het is tevens geschikt voor toepassing in oudere voertuigen. Castrol Vecton 15W-CJ-4/E9 is toepasbaar met het gebruik van biodiesel volgens de intervallen van de fabrikant.

  • Viscositeit: 15W-40