Castrol Power RS 4T 10W-30 is een geavanceerde, hoogwaardige motorolie ontwikkeld voor de nieuwste generatie 4-takt motorfiets motoren.  De Power Release Formule is speciaal ontworpen om langdurig het maximale vermogen te leveren bij hoge toerentallen en biedt een belangrijk voordeel ten opzichte van andere motorfietsmotoroliën. Het voordeel van Castrol Trizone™ zorgt voor compromisloze prestaties en bescherming en het reduceert interne verliezen in de motoren, met behoud van optimale natte koppeling prestaties voor een efficiënte vermogens afgifte naar het achterwiel.

De voordelen zijn:
- Geavanceerde 4-takt motorfiets motorolie formulering,
- Getest en bewezen tot een betere acceleratie bij de aanraking van het gashandel,
- Vloeit snel en vermindert de interne motor verliezen door wrijving Trizone Technology ™ voor de bescherming van motor, koppeling en tandwielen en uit testgegevens blijkt dat met Castrol Power RS 4T 10W-30 de acceleratie 7,3% sneller is ten opzichte van standaard 20W-50.

Castrol Power RS 4T 10W-30 is ontworpen om de prestaties en bescherming voor de moderne motoren te optimaliseren waar een API SJ (en lager) en JASO MA2 (en MA) worden aanbevolen.

  • Viscositeit: 10W-30
  • API SJ
  • JASO MA2

Andere verpakkingsformaten

Artikelnaam Verpakking Artikelnummer Netto prijs    
Castrol Power Rs 4T 10W-30 60 Liter 30112 - Meer info