Ford-Castrol Magnatec Professional’s "intelligent molecules" hechten als een magneet aan de onderdelen met als gevolg een drastische reductie* van motorslijtage. De unieke formulatie van Ford-Castrol Magnatec Professional biedt bescherming die u kunt zien, horen en voelen. Met de micro-filtratie-technologie is het ontworpen voor de hedendaagse moderne motoren. Onmiddellijke bescherming vanaf het moment dat u de sleutel omdraait. * Getest volgens de norm: Industry Sequence IVA wear test.

Voordelen Ford-Castrol Magnatec Professional’s "Intelligent Molecules", Hechten zich aan de kritische motoronderdelen, ook wanneer de motor niet draait, Onmiddellijke bescherming vanaf het moment dat u de sleutel omdraait, Zij hechten zich aan de motoronderdelen voor een actieve en blijvende bescherming van de motor, Bieden onafgebroken bescherming onder alle omstandigheden en Ford-Castrol Magnatec Professional E 5W-20 levert superieure prestaties onder extreme koudstart condities in vergelijking met dikkere oliën.

Ford-Castrol Magnatec Professional E 5W-20 is met Ford een op maat gemaakt smeermiddel voor gebruik in hun nieuwste zuinige benzinemotoren welke een SAE 5W-20 vereisen en voldoet aan de Ford WSSM2C948-B-specificatie.

  • Viscositeit: 5W-20
  • Meets Ford WSS-M2C948-B