ACTIVE-technologie

de beste vuilverwijderende brandstoffen ooit

ACTIVE-technologie

De brandstoffen met ACTIVE technologie van BP zijn de beste vuilverwijderende brandstoffen ooit. Ze werken al vanaf de eerste keer tanken en helpen het vuil dat is achtergelaten door basisbrandstoffen* uit uw motor te verwijderen en voorkomen dat het terugkomt.

Basisbrandstoffen (brandstoffen die alleen voldoen aan de NEN EN-standaard) staan erom bekend dat ze vuil achterlaten in de motor. Dit kan zich na verloop van tijd ophopen op essentiële motoronderdelen en leiden tot:

  • Slechtere prestaties van de motor
  • Hoger brandstofverbruik
  • Een minder goed draaiende motor
  • Reparaties aan essentiële motoronderdelen zoals injectoren

Opgehoopt vuil kan leiden tot nog meer vuil in de motor. Het is een vicieuze cirkel. Alle BP-brandstoffen (regulier en Ultimate) bevatten ACTIVE-technologie, een innovatieve formule die is ontwikkeld door wetenschappers van BP en die bewezen vuilverwijderende en vuilbestrijdende eigenschappen heeft. Als u BP-brandstoffen met ACTIVE-technologie blijft gebruiken, zal uw motor soepeler en efficiënter draaien en verkleint u het risico op onverwacht onderhoud of pech. 

De innovatieve formule van BP bestrijdt vuil op twee slimme manieren:

  1. De ACTIVE moleculen hechten zich aan het vuil en houden het weg van essentiële motoronderdelen.
  2. De ACTIVE moleculen hechten zich aan de metalen oppervlakken in schone motoren, zodat er een beschermende laag ontstaat die voorkomt dat vuil zich hecht aan het metaal.

Uw voordelen: 

  • Lager brandstofverbruik, zo rijdt u tot 56 km extra als uw BP Ultimate Diesel tankt of 44 km extra met BP Ultimate Ongelood 98. 
  • Snelle reiniging, BP-brandstoffen reinigen vanaf de allereerste keer tanken en blijven vuil bestrijden tijdens het rijden. 

BP brandstoffen met ACTIVE Technologie

BP brandstoffen met ACTIVE Technologie