Petronas Mecafluid

Kwalitatieve vloeistoffen voor metaalbewerking

Petronas Mecafluid

Petronas Mecafluid is een assortiment chloor-, fenol- en nitrietvrije, in water oplosbare en zuivere metaalbewerkingsvloeistoffen, ontworpen voor bewerking van een groot aantal verschillende metalen. Het assortiment gebruikt de nieuwste technologie met boor- en biocidevrije (formaldehydevrije) formulering, waardoor het gebruik veiliger en makkelijker is. De vloeistoffen beschikken over een uitstekende weerstand tegen bacteriën en schimmels, en dankzij de stabiele emulsie van de in water oplosbare vloeistoffen kunt u ze gebruiken met verschillende waterkwaliteiten.

De toegevoegde waarde van Mecafluid

  • Breed assortiment (semi)-synthetische en in water oplosbare metaalbewerkingsvloeistoffen
  • Moderne technologie die past bij de behoefte van de moderne industrie
  • Grotere flexibiliteit en productiviteit in uw machinewerkplaats door nieuwe formuleringstechnologie
  • Bestand tegen bacteriën en schimmels
  • Optimalisatie in verversingstermijnen
  • Verlaagt onderhoudskosten en storingstijd

Betere prestaties in het bewerken van meerdere metalen

Mecafluid is een assortiment metaalbewerkingsvloeistoffen die de meest recente boor- en biocidevrije (formaldehydevrije) formuleringstechnologie omvatten. Hiermee heeft u een grotere flexibiliteit en productiviteit in uw machinewerkplaats, en het is tegelijkertijd plezieriger en veiliger in gebruik. Dankzij de stabiele emulsie van de in water oplosbare vloeistoffen, zijn ze geschikt voor gebruik in een groot aantal verschillende waterkwaliteiten en ze zijn bestand tegen bacteriën en schimmels. Mecafluid kan de levensduur van gereedschappen en carter verlengen, en kan de onderhoudskosten en storingstijd verlagen.

Uw uitdaging, onze expertise

Wij hebben dit assortiment ontworpen om te voldoen aan de vereisten van de moderne industrie die een nadruk heeft op kostenbesparing, met vraag naar hogere productiviteit en flexibiliteit, maar ook het bieden van een veiligere werkomgeving. Het Mecafluid-assortiment omvat de meest recente boor- en biocidevrije (formaldehydevrije) formuleringstechnologie voor bewerking met een groot aantal verschillende metalen.