Castrol VECTON

45% meer prestatiereserve dan de standaard

Castrol VECTON

Castrol heeft VECTON met de nieuwe System Pro Technology™ ontwikkeld. Deze olie heeft een extra prestatiereserve die het bezwijken van de olie tegengaat door de oxidatie van de olie onder controle te houden, afzettingen vermindert, schadelijke zuren neutraliseert en zich ook aanpast aan hogere temperaturen, waardoor de viscositeit intact blijft. Dit betekent een langere levensduur van de olie, zodat u met vertrouwen kunt rijden gedurende het maximale olieverversingsinterval.

Kenmerken Castrol VECTON

  • System Pro Technology™ gaat oxidatie en olieverdikking tegen om uw motor te beschermen tegen warmteschade
  • System Pro Technology™ beperkt deze schadelijke afzettingen door de zuigers schoon te houden
  • De System Pro Technology™ beschermt oppervlakken tegen corrosieve slijtage door zuren te neutraliseren
  • 45% extra prestatiereserve voor een langere levensduur van de olie

System 5 Technology™

Moderne vrachtwagens maken gebruik van nieuwe technologieën om een tot wel 30% hoger koppel te ontwikkelen. Die technologieën zorgen echter wel voor hogere motortemperaturen en -drukken. Dit kan leiden tot versnelde oxidatie en olieverdikking, een sterkere opbouw van afzettingen en een snelle afname van de zuurteregelende reserves van de olie. Die combinatie zorgt ervoor dat de olie sneller zal bezwijken en verkort de olielevensduur.

Castrol heeft VECTON met de nieuwe System Pro Technology™ ontwikkeld. Deze olie heeft een extra prestatiereserve die het bezwijken van de olie tegengaat door de oxidatie van de olie onder controle te houden, afzettingen vermindert, schadelijke zuren neutraliseert en zich ook aanpast aan hogere temperaturen, waardoor de viscositeit intact blijft.

Dit betekent een langere levensduur van de olie, zodat u met vertrouwen kunt rijden gedurende het maximale olieverversingsinterval. Castrol VECTON voldoet daardoor aan de strengste eisen gesteld door fabrikanten. Castrol VECTON zorgt voor optimale olieprestaties gedurende het maximale verversingsinterval. Voor maximale winst.