Castrol POWER RS

Beter dan toonaangevende concurrenten

Castrol POWER RS

Castrol Power RS Racing is speciaal gemaakt voor motorfietsen. De Castrol Power RS Racing staat garant voor maximale prestaties bij een sportieve rijstijl. Dit is te danken aan een formule met een snel smerend vermogen, die ervoor zorgt dat de wrijvingen binnen de motor zelfs in de meest extreme omstandigheden minimaal blijven.

Kenmerken Castrol POWER RS

  • Beschikbaar in 2T en 4T voor motorfietsen, scooters en andere tweewielers
  • Speciale Castrol POWER RS Racing productlijn voor gebruik in racesport
  • Presteert beter in acceleratietest dan concurrenten
  • Ontwikkeld op basis van 8.143 uur aan testen en op 218.655 km afstand
  • Aanbevolen door o.a. Piaggio (Aprillia, Vespa & Moto Guzzi) en Triumph

POWER RS met unieke formulatie

Het kostte 338 motor- en chassisdynotests, die in totaal 8.143 uur hebben geduurd en afstanden hebben afgelegd gelijk aan 218.655 km, om het nieuwe POWER RS- en POWER RS Racing 4T range te ontwikkelen en de prestaties te bewijzen. 

Superieure prestaties

Het resultaat? Een vernieuwde formule die is ontworpen om beter te presteren dan toonaangevende concurrenten en voor het leveren van superieure motorprestaties. Ontstaan door meer dan 100 jaar ervaring in motorfietssmering en uitgebreide testen op de nieuwste generatie motorfietshardware.

Aanbevolen door marktspelers

De POWER RS en POWER RS RACING 4T range wordt aanbevolen door de diverse spelers in de markt zoals Piaggio (Aprilla, Vespa en Moto Guzzi) en Triumph. Samen met Castrol werken zij samen aan innovaties en zorgen zij voor een optimale smering voor hun producten. 

Sponsor van het LCR HONDA CASTROL team

De kracht van Castrol Power RS wordt bewezen in de MotoGP, waar Castrol samenwerkt met het LCR Honda Castrol team om het wereldkampioenschap te behalen.