Castrol MAGNATEC

20% meer bescherming bij het stoppen en starten

Castrol MAGNATEC

Maar liefst 75% van de motorslijtage treedt op bij het opwarmen van de motor. Als de motor stopt, loopt de olie normaal van de kritieke motoronderdelen af. Dankzij de intelligente moleculen van Castrol MAGNATEC gebeurt dit echter niet. Deze hechten zich aan de motor als magneten vast en vormen zo een extra beschermlaag.

Kenmerken Castrol MAGNATEC

  • Onmiddellijke bescherming zodra u de motor start
  • Hecht zich aan uw motor en vormt een extra laag die de nodige bescherming biedt tijdens de opwarmfase en daarna.
  • Hecht zich aan metalen oppervlakken, waardoor motoronderdelen slijtvaster worden
  • Biedt bescherming voor alle rijomstandigheden en rijstijlen.
  • 20% meer bescherming tegen schadeljike slijtage door het starten en stoppen

Castrol MAGNATEC

Castrol MAGNATEC

18.000 keer stoppen per jaar

Onderzoek van Castrol en TOMTOM heeft aangetoond dat een gewone bestuurder tot wel 18.000 keer per jaar kan stoppen en optrekken. Elke keer dat iemand naar het werk rijdt of de kinderen naar school brengt. Het stoppen bij verkeerslichten, wachten bij kruispunten en veel stationair draaien in het verkeer veroorzaakt schadelijke slijtage aan de motor. 

Intelligente moleculen

Door de intelligente moleculen van Castrol MAGNATEC STOP-START kan je de olie duidelijk onderscheiden van andere smeermiddelen. De ultra verfijnde moleculen hechten zich vast aan de motor bij alle rijomstandigheden, zelfs wanneer de motor uit staat. Wanneer de motor stopt stroomt de olie normaal terug naar het carter. De intelligente moleculen van Castrol MAGNATEC STOP-START niet.

20% meer bescherming

Ze hechten zich als een magneet vast aan de kritieke motoronderdelen en bieden zo een extra bescherming vanaf het moment dat u start en tijdens de opwarmfase. Daarom biedt MAGNATEC STOP-START 20% meer bescherming tegen schadeljike slijtage door het starten en stoppen.

CO2-voetafdruk Castrol MAGNATEC Professional

Castrol Professional heeft de CO2-voetafdruk van al haar producten volgens het Greenhouse Gas Protocol in kaart gebracht en heeft zich gecommitteerd haar CO2 uitstoot gedurende de gehele levenscyclus van het product te verminderen. Het is nu de eerste gecertificeerde CO2-neutrale olie ter wereld.