Castrol GTX

50% meer bescherming tegen sludge

Castrol GTX

De auto's van tegenwoordig worden zwaar belast en dat verandert niet naarmate ze ouder worden: die belasting kan zelfs nog verder toenemen. Castrol GTX is speciaal ontwikkeld om de schadelijke opbouw van sludge in de motor te voorkomen, afzettingen van motorolie te verminderen en een dagelijkse bescherming te bieden voor uw motor.

Kenmerken van Castrol GTX

  • Biedt 50% meer bescherming tegen sludge dan de strengste industrienormen
  • Premium kwaliteit basisolie en anti slijtage additieven voor een langere motorlevensduur
  • Uitstekende bescherming tegen hoge-temperatuurafzettingen
  • Geavanceerde bescherming tegen vermindering van de viscositeit en thermische afbraak
  • Helpt het olieverbruik te verlagen

Dagelijkse belasting van de motor

De auto's van tegenwoordig worden zwaar belast en dat verandert niet naarmate ze ouder worden: die belasting kan zelfs nog verder toenemen. Zware belading, slepen, lange ritten over autosnelwegen en lange periodes stationair draaien terwijl u wacht op gezinsleden zijn maar een paar voorbeelden van veeleisende rij-omstandigheden.

GTX 'Sludgebusters'

Deze kunnen leiden tot hoge motortemperaturen en meer verontreiniging van de motorolie door verbrande en onverbrande brandstof. Hierdoor kan sludge ontstaan, die de levensduur van de motor kan verkorten. GTX met 'Sludgebusters' reinigt de motor en voert sludge af, om zo optimale prestatie van de motor te garanderen. 

GTX Ultraclean

De synthetische technologie van Castrol GTX Ultraclean levert uitstekende prestaties. De dubbelwerkende formule van Castrol GTX verwijdert oude sludge en beschermt beter tegen de vorming van nieuwe sludge, waardoor u meer controle houdt in het huidige drukke verkeer. GTX biedt 50% meer bescherming tegen sludge dan de strengste industrienormen.