Castrol EDGE

45% sterker dan de concurrent

Castrol EDGE

De motoren van tegenwoordig werken harder, worden warmer en worden meer belast dan ooit tevoren. Castrol EDGE is het krachtigste en meest geavanceerde motoroliegamma ooit. De unieke Fluid Strength Technology™ versterkt de olie, zodat het metaal-op-metaal contact teruggebracht wordt. Geef uw motor de kracht om grensoverschrijdend te presteren en kies de juiste olie uit het Castrol EDGE-gamma.

Kenmerken Castrol EDGE

  • Optimaliseert op korte en lange termijn de prestaties van de motor
  • Reduceert afzettingen in de motor
  • Biedt een ongeëvenaard niveau van bescherming bij uiteenlopende rijomstandigheden en temperaturen
  • Uitstekende eigenschappen bij lage temperaturen
  • Onafhankelijk bewezen motor-efficiëntie
  • Levert en behoudt maximale motorprestaties ook onder de meest zware omstandigheden
  • Sluit aan bij de meest actuele specificaties van fabrikanten

Castrol EDGE

Castrol EDGE

TITANIUM FST™

De unieke TITANIUM FST™ in CASTROL EDGE verandert de fysieke manier waarop motorolie zich gedraagt onder extreme belasting. Na een complex raffinage proces, vormen de Titanium partikels een verbinding met een organische polymer. Hierdoor kan het deel uitmaken van onze vorige Castrol EDGE innovatie; de Fluid Strength Technology™. 

45% sterker dan de concurrent

Testen hebben aangetoond dat Castrol EDGE versterkt met TITANIUM FST™ de oliefilmsterkte verdubbelt, zijn kracht langer behoudt en de wrijving vermindert om zo de motor optimaal te laten presteren. Het resultaat? Castrol EDGE is tot 45% sterker dan een grote concurrent in het verminderen van metaal op metaal contact.

Bewezen op het hoogste niveau

Castrol EDGE SUPERCAR is het bewijs van de superieure kwaliteit van EDGE. Castrol EDGE SUPERCAR is bewezen en getest in de Formule 1, de top in autotechniek, en is geschikt voor gebruik in normale sportwagens. Het geeft u vertrouwen om maximale prestaties te eisen van de motor van supercars en sportauto's.

CO2-voetafdruk Castrol EDGE Professional

Castrol Professional heeft de CO2-voetafdruk van al haar producten volgens het Greenhouse Gas Protocol in kaart gebracht en heeft zich gecommitteerd haar CO2 uitstoot gedurende de gehele levenscyclus van het product te verminderen. Het is nu de eerste gecertificeerde CO2-neutrale olie ter wereld.