Transport

beter uit met efficiënter brandstofverbruik

Transport

Energietransitie en mobiliteit. Als transporteur of eigen vervoerder hebt u er dagelijks mee te maken. CO2 reductie. Kostenbesparing. Maatschappelijk verantwoord ondernemen. Begrippen waarvan men verwacht dat u daar een professioneel antwoord op hebt.

Als logistieke dienstverlener weet u als geen ander waar dat op neerkomt: meer dan ooit draait het vandaag de dag om efficiency. Wij ondersteunen u. Wij leveren graag onze verantwoordelijke bijdrage. Met een perfecte diesel voor uw thuistankinstallatie. Met de ideale tankpas voor brandstof en transacties onderweg. Daarnaast leveren wij u technisch hoogwaardige smeermiddelen voor het onderhoud van uw wagenpark. Zo hebben wij altijd een antwoord voor u.

Onze toegevoegde waarde

  • (Bio)brandstoffen en AdBlue op uw thuistankinstallatie
  • (Bio)brandstoffen en AdBlue onderweg met de BP PLUS Tankpas
  • Optimaal wagenparkmanagement met BP FleetExpert en BP FleetMove
  • Uitgebreide On Road Services en (inter)nationale ondersteuning
  • Tankadvies op maat voor een optimale kostenbeheersing
  • Energie-efficiënte smeermiddelen en chemicals voor uw werkplaats

Als u kiest voor onze totaaloplossing, profiteert u niet alleen van een efficiënter brandstofverbruik maar ook van onze ondersteuning op maat. Maar waarom zou u ons geloven? Geloof onze klanten:

“Wij ervaren Slump Oil als een betrouwbare zakenpartner die kwaliteit en efficiëntie voorop stelt. De medewerkers van Slump Oil zijn zeer klantbewust en afspraken worden correct nagekomen. Slump Oil + TRAXX Diesel + de transportsector = een efficiënte en betrouwbare combinatie!“

Roelof Lutjeboer Roelof LutjeboerHoltrop & Van der Vlist

Onze klanten

Wagenborg
Land Transport
Rentex Floron
Jan Krediet
De Vries Hallum
Vredeveld