transport

beter uit met efficiënter brandstofverbruik

transport

Energietransitie en mobiliteit. Als transporteur of eigen vervoerder hebt u er dagelijks mee te maken. CO2 reductie. Kostenbesparing. Maatschappelijk verantwoord ondernemen. Begrippen waarvan men verwacht dat u daar een professioneel antwoord op hebt.

Als logistieke dienstverlener weet u als geen ander waar dat op neerkomt: meer dan ooit draait het vandaag de dag om efficiency. Wij ondersteunen u met onze verantwoordelijke bijdrage. Met een perfecte diesel voor uw thuistankinstallatie. Met de ideale tankpas voor brandstof en transacties onderweg. Daarnaast leveren wij u technisch hoogwaardige smeermiddelen voor het onderhoud van uw wagenpark. Zo hebben wij altijd een antwoord voor u.

Onze toegevoegde waarde

  • (Bio)brandstoffen en AdBlue op uw thuistankinstallatie
  • (Bio)brandstoffen en AdBlue onderweg met de BP PLUS Tankpas
  • Tankadvies op maat voor een optimale kostenbeheersing
  • Duurzamer ondernemen door uw carbon footprint te verlagen
  • Energie-efficiënte smeermiddelen en chemicals voor uw werkplaats
  • Persoonlijke technische ondersteuning

Als u kiest voor onze totaaloplossing, profiteert u niet alleen van een efficiënter brandstofverbruik maar ook van onze ondersteuning op maat. Maar waarom zou u ons geloven? Geloof onze klanten:

“Wij ervaren Slump Oil als een betrouwbare zakenpartner die kwaliteit en efficiëntie voorop stelt. De medewerkers van Slump Oil zijn zeer klantbewust en afspraken worden correct nagekomen. Slump Oil + TRAXX Diesel + de transportsector = een efficiënte en betrouwbare combinatie!“

Roelof Lutjeboer Roelof LutjeboerHoltrop & Van der Vlist

Onze klanten

Wagenborg
Land Transport
Rentex Floron
Jan Krediet
De Vries Hallum
Vredeveld