infra & aannemerij

kostenbesparend en uitstootbeperkend

infra & aannemerij

Wij zijn gefocust op efficiency. Dat vindt u overal in terug. Allereerst in onze schonere, betere en zuinigere (bio) brandstoffen. Maar ook wat betreft CO2, NOx, roet- en fijnstof en overige uitstoot zoeken we de optimale weg. De resultaten spreken voor zich. Gemiddeld 3,7% brandstofbesparing met TRAXX Diesel. Volledig klimaatneutraal rijden met TRAXX Zero. Tot 89% verlaging van de C02-uitstoot dankzij TRAXX HVO.100.

Onze toegevoegde waarde

  • (Bio)brandstoffen en AdBlue op uw thuistankinstallatie of werklocatie
  • (Bio)brandstoffen en AdBlue onderweg met onze tankpassen
  • Eén aanspreekpunt voor leveranties in heel Nederland
  • Smeermiddelen en chemicals voor uw machine- en wagenpark
  • Duurzamer ondernemen dankzij efficiëntere brandstoffen en smeermiddelen

We bieden continuïteit en besparing door automatische brandstofbevoorrading van uw homebase en/of IBC door middel van inhoudsmeetsystemen. Daarnaast zorgen wij dat uw wagen- en machinepark in topconditie blijft. Daarvoor hebben we een geavanceerde range smeermiddelen, die voldoen aan de strengste eisen van de verschillende fabrikanten. Op en top verantwoord dus. 

Als u kiest voor onze totaaloplossing, kiest u voor kostenbesparing en uitstootbeperking. Maar waarom zou u ons geloven? Geloof onze klanten:

“De korte lijnen tussen Verno en Slump Oil, de tijdige leveranties, de ontzorging door automatische bevoorrading en het continue meedenken, zorgen voor een aansprekende samenwerking. Ik kan mij geen negatieve ervaring herinneren en ben daarom 100% tevreden over de samenwerking!”

Jan van Miltenburg Jan van MiltenburgDirecteur Verno Materieel Verhuur B.V.