automotive

meer rendement in een veranderende branche

automotive

De energietransitie is in volle gang. De auto-industrie verandert mee. De sleutelwoorden voor de mobiliteit van de toekomst zijn elektrisch, autonoom, shared en connected. Wij van Slump Oil zijn realistisch. We volgen de transitie op de voet en werken er op verantwoorde wijze aan mee.

We kennen als geen ander het nieuwste type motoren en hun specificaties. Onze energie-efficiënte smeermiddelen zijn precies daarop afgestemd. Ze bieden de optimale bescherming. Net zo geavanceerd als de motoren zelf. Met onze merken en door middel van onze technische, promotionele en verkoopondersteuning staan wij u als geen ander terzijde. Zo helpen wij u om uw rendement te verhogen.

Onze toegevoegde waarde

  • Energie-efficiënte smeermiddelen en chemicals van premium merken
  • Technische, promotionele, verkoop- en equipmentondersteuning
  • Rendement verhogende werkplaatsconcepten
  • Persoonlijk technisch advies door onze specialisten
  • Uw monteurs bestellen eenvoudig en snel via onze webshop
  • Brandstoffen op uw thuistankinstallatie of onderweg met onze tankpassen

Als u kiest voor onze totaaloplossing, kiest u voor meer werkplaatsrendement tegen minder kosten. Maar waarom zou u ons geloven? Geloof onze klanten:

''Op Slump Oil kan je altijd rekenen, ze zijn klantvriendelijk en ze maken in de distributie het onderscheid. Tussen zeggen en het uiteindelijk doen zit een groot verschil, maar Slump Oil doet alles wat ze beloven.''

Autobedrijf Borghstede B.V. Autobedrijf Borghstede B.V.

Onze klanten

Bourguignon
Autobedrijf Ferdy Snijders
Motorplaza
Lijzenga
Olijnsma
MBSG
PCA
De Boer
Dosgros