Logistiek Manager

40 uur per week

Ben jij een verbinder met organisatietalent en natuurlijk leiderschap? We zoeken een kandidaat die de lijnen uitzet, mensen kan coachen en meeneemt in veranderprocessen.

Functieomschrijving

Als logistiek manager inventariseer, analyseer en optimaliseer je alle logistieke processen binnen de organisatie. Van inkoop tot leveranties implementeer jij slimmere en efficiëntere processen en breng jij de logistieke prestatie naar een hoger niveau. Jij bent een expert op het gebied van procesverbeteringen en je past technieken van Lean 5S toe. Dagelijks stuur je 2 logistieke medewerkers aan en 9 chauffeurs, de kunst van het leidinggeven is jou daarom niet vreemd. Je brengt structuur in het hele proces, organiseert meetings met de chauffeurs en zorgt voor een optimale beladingsgraad.

Als maatstaf voor je succes ontwikkel en monitor je actief logistieke en commerciële KPI’s. Je advies en je verantwoording voor de KPI’s deel je als lid van het MT, zodat jouw kennis een rol krijgt in het beleid van de organisatie. Wil jij mee ontwikkelen in een succesvol bedrijf? Ben jij toe aan een stevige, logistieke uitdaging in een branche waar de komende decennia veel gaat veranderen? Reageer dan op deze vacature!

Functie-eisen

  • HBO Logistiek en/of Bedrijfskunde
  • Ervaring als leidinggevende binnen een logistiek bedrijf
  • Kennis van logistieke processen
  • Motiveren, analyseren, plannen en organiseren
  • Enthousiast, positieve energie, natuurlijk leiderschap

Over ons

Slump Oil is gespecialiseerd in de verkoop en distributie van hoogwaardige brandstoffen en smeermiddelen in Noord-Nederland en de Noordoostpolder. Slump Oil bestaat uit twee onderdelen: Slump Oil (verkoop van brandstoffen en smeermiddelen) en Slump Retail (exploitatie van tankstations). Met gezamenlijk 75 medewerkers en een hoofdkantoor in Heerenveen, focussen wij op het leveren van energie-efficiënte producten, diensten en concepten. Daarbij vinden wij onze kernwaarden specialistisch, realistisch en verantwoord erg belangrijk. 

Solliciteer direct!

Vanwege de inrichting van het selectie- en wervingsproces kun je via onze partner NewRoadz solliciteren op deze functie. Uw contactpersoon voor deze vacature is Anne-Geert Dijk (anne-geert@newroadz.nl).  Via de onderstaande button kun je de vacature vinden op de website van NewRoadz. 

Solliciteer via onze partner NewRoadz