Accountmanager industrie & heavy duty

40 uur per week

Ondernemend en ambitieus? Een creatieve commerciële netwerker? Dan word jij het gezicht van Slump Oil in Noord-Nederland.

Functieomschrijving

Ondernemend en ambitieus? Een creatieve commerciële netwerker? Dan word jij het gezicht van Slump Oil in Noord-Nederland. De klantenkring bestaat uit grootgebruikers van brandstoffen en smeermiddelen in de Industrie en Heavy Duty.  Je bent proactief en wordt verantwoordelijk voor de omzetgroei van Slump Oil in Friesland, Groningen, Drenthe en de Noordoostpolder. Je ontwikkelt strategie, Je bouwt langdurige partnerships, je denkt mee en je weet verwachtingen te overtreffen. Je hebt een bewezen track-record in dit marktsegment. 

Slump Oil is officiële partner van BP-Castrol, Petronas en TRAXX. Slump Oil levert daarmee een totaalpakket van rendementsverhogende producten en diensten. Voor jou is er volop mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling d.m.v. training en scholing op maat. 

Functie-eisen

  • HBO Commercieel en/of Bedrijfskundig
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
  • Op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de Brandstof en Oliebranche
  • Netwerk in de industriesector is een pré
  • Resultaatgericht, Overtuigingskracht, Ondernemerschap
  • Daadkracht, Commercieel, Verbinder

Over ons

Slump Oil is gespecialiseerd in de verkoop en distributie van hoogwaardige brandstoffen en smeermiddelen in Noord-Nederland en de Noordoostpolder. Slump Oil bestaat uit twee onderdelen: Slump Oil (verkoop van brandstoffen en smeermiddelen) en Slump Retail (exploitatie van tankstations). Met gezamenlijk 75 medewerkers en een hoofdkantoor in Heerenveen, focussen wij op het leveren van energie-efficiënte producten, diensten en concepten. Daarbij vinden wij onze kernwaarden specialistisch, realistisch en verantwoord erg belangrijk. 

Solliciteer direct!

Vanwege de inrichting van het selectie- en wervingsproces kun je via onze partner NewRoadz solliciteren op deze functie. Uw contactpersoon voor deze vacature is Anne-Geert Dijk (anne-geert@newroadz.nl).  Via de onderstaande button kun je de vacature vinden op de website van NewRoadz. 

Solliciteer via onze partner NewRoadz