Accountmanager binnendienst

32 tot 40 uur per week

Accountmanager binnendienst

Ben jij op zoek naar een commerciële baan als Accountmanager Binnendienst bij een dynamische onderneming die gespecialiseerd is in de verkoop en distributie van hoogwaardige brandstoffen en smeermiddelen in Noord-Nederland en de Noordoostpolder? Ben jij bewezen succesvol in relatiebeheer en acquisitie vanuit een binnen- en/of buitendienstfunctie? Krijg jij energie van sales en ben jij assertief, ondernemend en resultaatgericht? Dan hebben wij dé baan voor jou!

Wie is Slump Oil?

Slump Oil is gespecialiseerd in de verkoop en distributie van hoogwaardige brandstoffen en smeermiddelen in Noord-Nederland en de Noordoostpolder. Slump Oil bestaat uit twee onderdelen: Slump Oil (verkoop van brandstoffen en smeermiddelen) en Slump Retail (exploitatie van tankstations). Met gezamenlijk 75 medewerkers en een hoofdkantoor in Heerenveen, focussen wij op het leveren van energie-efficiënte producten, diensten en concepten. Daarbij vinden wij onze kernwaarden specialistisch, realistisch en verantwoord erg belangrijk.

Wat is de inhoud van de functie?

Als Accountmanager Binnendienst ben jij verantwoordelijk voor het beheer van een klantenportefeuille die bestaat uit bestaande klantrelaties in de segmenten Automotive, Agri en Transport. Bij deze klanten draag jij zorg voor het vergroten van het volume en de marge in overleg met de accountmanagers in de buitendienst. Dit doe je o.a. door het doen van aantrekkelijke aanbiedingen die de verkoop stimuleren. Je bent dan ook niet bang om de telefoon te pakken en jouw klanten actief te bellen.

Uiteraard ben jij voor jouw klanten ook hét aanspreekpunt bij vragen, bestellingen en klachten en de visie ‘de klant komt altijd van rechts’ is jou op het lijf geschreven! Uiteraard leg je alle klantcommunicatie vast in o.a. het CRM-systeem. Bestellingen worden door jou verwerkt in het ERP systeem (Navision). Naast relatiebeheer ben jij ook verantwoordelijk voor het plegen van telefonische acquisitie richting nieuwe klanten. Jij bent dan ook uitstekend in staat om telefonisch het vertrouwen te winnen van prospects door op een gestructureerde en respectvolle manier koude acquisitie te plegen. Daarbij werk je nauw samen met de afdeling marketing, bijvoorbeeld door het opvolgen van een direct mailing of een campagne. Een veelzijdige commerciële functie dus!

Als accountmanager binnendienst  werk je samen met vijf collega’s op de Frontoffice. Je hebt een vaste plek op de afdeling maar ook een flexibele werkplek waar je rustig kan zitten. Je wordt aangestuurd en gecoacht door de Marketing– en Frontoffice manager.

Wie ben jij?

  • Je hebt (enige) verkoopervaring vanuit een commerciële binnen- of buitendienstfunctie;
  • Je bent gewend om je resultaten te verantwoorden en je streeft naar het maximale resultaat;
  • Je bent een kei in relatiebeheer en streeft altijd naar een hoge mate van klanttevredenheid;
  • Je krijgt energie van sales en benadert prospects op een prettige en respectvolle manier;
  • Je bent communicatief sterk en kunt goed ‘levelen’ met gesprekspartners op diverse niveaus;
  • Je bent commercieel gedreven, assertief, ondernemend en resultaatgericht;
  • Je bent stressbestendig en hebt de drive om problemen bij de wortel aan te pakken;
  • Je hebt een open werkhouding, bent gericht op samenwerking maar wel zelfredzaam;
  • Je werkt accuraat, hebt oog voor (administratieve) details en kunt werken met CRM en ERP.

Wat hebben wij je te bieden?

Wij bieden een veelzijdige en zelfstandige commerciële binnendienstfunctie voor 40 uur per week (32 uur is bespreekbaar) in een dynamische markt bij een familiebedrijf waar de lijnen kort zijn en een informele en persoonlijke werksfeer heerst. Afhankelijk van jouw kennis en ervaring bedraagt je salaris tussen de € 2.300 en € 2.900 bruto per maand op basis van 40 uur per week. Een direct dienstverband wordt geboden door de opdrachtgever.

Heb je interesse in deze vacature?

De werving & selectie voor deze functie verloopt via Randstad Commercieel. Solliciteren kan via de website van Randstad of neem contact op met Janinne Venema op 06 - 30 23 69 46 of per e-mail aan janinne.venema@nl.randstad.com.