TRAXX Diesel bestaat 15 jaar!

19 juli 2018

TRAXX Diesel bestaat 15 jaar!

3x per week lossen bij een transportbedrijf met meer dan 100 trucks of 2x per jaar in het verwarmingstankje van een particuliere woning? Containerkranen, bietenrooiers, veerboten of energiecentrales afvullen? Brandstof leveren aan een cruiseschip, op popfestivals, in steengroeves of bij het PSV stadion? TRAXX Diesel komt echt overal.

Samen met leveranciers Dalhuisen Olie (Epe), Schouten Olie (Alphen aan den Rijn) en Van Kessel Olie (Milheeze) brengen wij dagelijks TRAXX Diesel en TRAXX Zero naar bedrijven in alle hoeken van Nederland. Wij werken altijd met eigen planners, tankwagens en chauffeurs, zodat wij het logistieke proces te allen tijde stevig in eigen handen houden. Technische hulpmiddelen zoals boordcomputers en inhoudsmeetsystemen optimaliseren de ritplanning en voorkomen droogvallers. Hierbij staat een correcte dienstverlening steeds centraal: tijdig en conform afspraak brandstof leveren, zodat de bedrijfsvoering van de klant nooit in het geding komt.

Klimaatneutraal transport

Bij een CO2-vriendelijke brandstof hoort natuurlijk ook CO2-vriendelijk transport. Daarom participeren wij en de andere TRAXX leveranciers in het Lean & Green netwerk voor duurzame logistiek en laten wij onze tankwagens uiteraard ook op TRAXX Zero klimaatneutrale diesel rijden. Resultaat: volledig CO2-neutraal transport waarbij wij in 5 jaar tijd meer dan 20% CO2-reductie hebben gerealiseerd en de complete restuitstoot compenseren.