Sunoco wordt Petronas

01 juli 2018

Sunoco wordt Petronas

Sunoco wordt reeds geruime tijd geproduceerd door Petronas Lubricants Belgium. Petronas Lubricants Belgium maakt deel uit van Petronas Lubricants International, een divisie van de Maleisische oliemaatschappij Petronas. Petronas kenmerkt zich als een innovatief energiebedrijf met een uitgebreid netwerk van activiteiten over de hele wereld. Met eigen onderzoeks- en ontwikkelingslaboratoria beschikt men over een aanbod van kwalitatieve smeermiddelen en chemicals.

Het doet ons genoegen u te mogen aankondigen dat Slump Oil per 1 juni 2015 is aangesteld als zijnde officieel Petronas Partner voor Noord-Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe, Noordoostpolder en Noord-Holland).

Voor Petronas in Europa start een nieuwe fase, waarbij het zich zal gaan focussen op zijn eigen merken. Om deze reden wordt het Sunoco merk in 2015 uitgefaseerd en vervangen door de eigen Petronas productfolio’s.

Slump Oil is verheugd u een uitgebreid productenpakket Petronas smeermiddelen en chemicals te kunnen bieden voor gebruik in de sectoren Automotive, Transport, Agri, Aannemerij en Industrie. Door een continue focus op ontwikkeling en innovatie van de Petronas ‘Fluid Technology’ wordt u verzekert van kwalitatieve, winstgevende en betrouwbare smeermiddelen.

Gefaseerd worden alle Sunoco smeermiddelen vervangen door gelijkwaardige Petronas smeermiddelen.

Slump Oil heeft besloten ter verbetering van de logistieke afdeling een samenwerking aan te gaan met een daartoe gespecialiseerde logistiek dienstverlener. Dit impliceert onder andere dat Slump Oil binnenkort vanuit eigen en vergrote warehouse capaciteit naar u, als zijnde onze klant, kan distribueren.