Slump Oil in een modern jasje!

13 november 2018

Slump Oil in een modern jasje!

Na meer dan 10 jaar was het tijd om Slump Oil in een nieuw, modern jasje te steken! Energie-efficiëntie staat daarbij voorop. De energiemarkt verandert. Ook wij nemen daarin onze verantwoordelijkheid. Wij leveren uitsluitend producten van superieure kwaliteit. Daarvan heeft u minder nodig om hetzelfde resultaat te behalen. Dat scheelt. En niet zo weinig ook. 

We hebben het logo, samen met de andere middelen waarop het logo te zien is, gemoderniseerd. Het grootste verschil: het bruine 'golfje' van het Slump Oil logo is vervangen door de blauwe kleur van Slump Oil en een punt.

Oude logo Slump Oil
Oude logo Slump Oil
Nieuwe logo Slump Oil
Nieuwe logo Slump Oil

Nieuwe website

Bij het lanceren van een nieuw logo, hoort ook een nieuwe website. Een website in een modern jasje, die zowel op desktop, tablet als smartphone bekeken kan worden! Op onze nieuwe website zullen wij o.a. de sectoren waarin wij opereren laten zien aan u en nader toelichten, welke brandstoffen en smeermiddelen wij u aan kunnen bieden en wij zullen onze specialisten aan u voorstellen. Dit met het oog op persoonlijk contact, een kernwaarde die hoog in het vaandel staat bij Slump Oil. 
 

Slump Oil heeft een webshop!

Naast een nieuw logo en een nieuwe website, lanceren wij ook een webshop! Hierdoor wordt bestellen bij Slump Oil nóg gemakkelijker! Alle brandstoffen en smeermiddelen overzichtelijk in één online shop. 

Heeft u vragen over de webshop of wilt u gebruik gaan maken van onze webshop? Dat kan! Neem dan contact op met ons hoofdkantoor via e-mailadres: info@slumpoil.nl.

Waarom Slump Oil?

  • Wij leveren energie-efficiënte brandstoffen en smeermiddelen
  • Wij zijn officiële partner van BP-Castrol, Petronas en TRAXX
  • Wij bieden rendement verhogende- en besparende producten, diensten en concepten
  • Wij bieden technische, promotionele en verkoopondersteuning op maat
  • Wij bewegen ons dagelijks in uw sectoren, zoals Agri-Grond-Groen, Transport, Automotive, Industrie en Tankstations
  • Wij kenmerken ons als specialistisch, realistisch en verantwoord.
Heeft u vragen over de nieuwe corporate identity van Slump Oil? Neem dan contact met ons op!

Heeft u vragen over de nieuwe corporate identity van Slump Oil? Neem dan contact met ons op!

Naar contactpagina