Slump Oil aanwezig op de Agrotechniek Holland Beurs!

03 september 2018

Slump Oil aanwezig op de Agrotechniek Holland Beurs!

Beleef de Formule 1 van dichtbij tijdens de Agrotechniek Holland te Biddinghuizen! Altijd al eens een echte Formule 1 auto willen bewonderen of zelf eens een unieke race-ervaring beleven? Kom dan zeker langs op onze stand.

Beleef het op de Castrol stand

Naast deze geweldige F1-ervaring vertellen wij u uiteraard ook graag alles over de nieuwe Castrol CRB en Vecton smeermiddelenlijn en onze kwaliteitsbrandstof TRAXX Diesel. Slump Oil is aanwezig op de Castrol stand in de overdekte Mechahal (standnr. M2.04). 

Agrotechniek Holland Biddinghuizen
Agrotechniek Holland is dé beurs waar de volledige landbouwmechanisatie aanwezig is op één locatie. Van 12 tot en met 15 september 2018 zijn het openluchtterrein, demoterrein en de overdekte Mechavak-hal gevuld met de nieuwste trekkers, werktuigen, oogstmachines, stalinrichting, melktechniek, ICT en aanverwante zaken. De gezellige en ongedwongen sfeer zorgt ervoor dat zaken doen een plezier wordt en u wellicht met een aantal interessante nieuwe weetjes naar huis gaat.

Profiteer alvast van 2 gratis entreekaarten t.w.v. € 39!
Graag nodigen wij u uit om samen met ons Agrotechniek Holland te beleven. Vraag uw gratis entreekaart voor 2 personen t.w.v. € 39,- aan via mail: mgerards@slumpoil.nl. Kom langs en ontvang het unieke Castrol F1-geschenk.

Wij zien u graag tijdens Agrotechniek Holland in Biddinghuizen op de Castrol stand! 

Meer weten over de Agrotechniek Holland Beurs? Lees hier meer!