De nieuwe Petronas Syntium DMX 0W-20

30 augustus 2019

De nieuwe Petronas Syntium DMX 0W-20

Petronas heeft de nieuwe Petronas Syntium DMX 0W-20 gelanceerd. De Syntium DMX 0W-20 is de vervanger van de Petronas Syntium 7000 LL 0W-20.

Petronas Syntium DMX 0W-20

Petronas Syntium 7000 DMX 0W-20 werd geformuleerd met CoolTech om overdreven warmteontwikkeling tegen te gaan. CoolTech mikt op de kritische warmtezones of motoronderdelen die geconfronteerd worden met overdreven warmte aan de binnenkant van de motor om de overdreven warmte effectief te absorberen en af te voeren. Verder regelt het de temperatuur en beschermt zo de kritische onderdelen van de motor tegen schade en prestatieverlies. 

De Syntium 7000 DMX 0W-20 is speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de strenge vereisten van sterke motoren en geformuleerd met volledig synthetische en milieuvriendelijke mid-SAPS-smeermiddelentechnologie. Dit om de efficiëntie te bewaren van nabehandelingssytemen voor uitlaatgassen en ook om brandstof te besparen. Daarnaast is de Syntium 7000 DMX 0W-20 geschikt voor alle voertuigen die motorolie gebruiken, met inbegrip van de laatste hogeprestatiewagens zoals Mercedes Benz uitgerust met emissiecontrolesystemen, elektronische injectie en/of multikleppentechnologie, turboladers of superladers die werken onder de zwaarste omstandigheden. 

De belangrijkste voordelen

  • De beste controle van hoge temperatuuroxidatie biedt bescherming tegen het verdikken van de olie bij hoge en overdreven temperaturen. 
  • Uitzonderlijke controle op neerslag bij hoge temperaturen om het rijden te verbeteren en de prestaties van de motor te verhogen. 
  • Weerstaat verdampingsverliezen van het smeermiddel door hoge temperaturen om voortijdige thermale afbraak te voorkomen en om motorfalen door slijtage te voorkomen. 

Specificaties

PETRONAS Syntium 7000 DMX 0W-20 is een volledig synthetisch smeermiddel dat de volgende specificaties heeft:
• API SN
• ACEA C5
• MB-Approval 229.71
• Jaguar STJLR.51.5122

Bekijk de nieuwe Petronas Syntium DMX 0W-20 in onze webshop

Bekijk de nieuwe Petronas Syntium DMX 0W-20 in onze webshop

Lees meer