De nieuwe Petronas Sprinta met UltraFlex technologie

22 maart 2019

De nieuwe Petronas Sprinta met UltraFlex technologie

Petronas Sprinta met UltraFlex technologie is ontwikkeld met een unieke formulatie die de oliestabiliteit vergroot om de dagelijkse stress op de motor te minimaliseren. Stress op vitale onderdelen in de motor kan al snel ontstaan en een grote invloed hebben op de prestaties en levensduur van de motor. De motorolie past zich aan, aan de dagelijkse omstandigheden op de weg dankzij de UltraFlex technologie.

Optimale motorbescherming en lange levensduur door UltraFlex Technologie

Petronas Sprinta met UltraFlex technologie is ontwikkeld volgens een specifieke formule die de stabiliteit van de olie verbetert en zodoende bescherming biedt tegen de schadelijke effecten van de thermische en mechanische belastingen die typisch zijn voor deze toepassing (hoge toerentallen, hoge temperaturen). De unieke UltraFlex technologie houdt de motorprestaties onveranderd hoog terwijl de mechanische onderdelen worden beschermd, met een grotere betrouwbaarheid als resultaat.

De voordelen van Petronas Sprinta met UltraFlex technologie:

  • Prestatieverlies wordt voorkomen.
  • Verbetering van de oliestabiliteit.
  • Geluiden van motorfietsen worden gereduceerd.

Afzettingstest en oliefilmsterkte test Petronas Sprinta F900

Petronas heeft testen uitgevoerd met de Petronas Sprinta F900. De resultaten zijn: 

Afzettingstest 
Uit de afzettingstest is gebleken dat de Petronas Sprinta F900 tot 55% beter presteert dan andere conventionele oliën wat betreft afzettingen, terwijl prestatieverlies wordt voorkomen.

Oliefilmsterktetest
Petronas Sprinta F900 blijkt tot 41% beter te presteren in de oliefilmsterktetest dan de in de industrie gehanteerde limiet voor oliefilmsterkte, terwijl de oliestabiliteit wordt verbeterend om ratelende geluiden in motorfietsen te reduceren.

Petronas Sprinta met de exclusieve UltraFlex technologie verhoogt de bestendigheid tegen belastingen, zodat de motorfiets langer meegaat.