De Castrol Magnatec met Dualock technologie

31 oktober 2019

De Castrol Magnatec met Dualock technologie

Meer dan twintig jaar geleden vond Castrol de Magnatec motorbescherming opnieuw uit door de introductie van de ‘unieke actieve moleculen'. Inmiddels is er wereldwijd in meer dan 60 landen ruim een miljard liter van verkocht. Dat is meer dan 1,5 liter per seconde; elke dag, jaar in jaar uit. Maar Castrol blijft innoveren en gaat mee met de nieuwe manier van rijden.

Een nieuwe manier van rijden

Er komen steeds meer verkeersopstoppingen die een steeds zwaardere belasting vormen: voor automobilisten, de motor van hun voertuig en de motorolie. Het is een nieuwe manier van rijden die vraagt om een andere manier van motorbescherming.

De motor van de auto van een gemiddelde automobilist stopt en start tot wel 18.000 keer per jaar en draait 33% van de tijd in stadsritten stationair. Constant afremmen, stationair draaien en optrekken versnelt voor het blote oog onzichtbare motorslijtage, waarbij metaaldeeltjes die afslijten van kritische motoronderdelen slijtagedeeltjes worden die schade veroorzaken.

Castrol Magnatec met Dualock technologie

De nieuwe Castrol Magnatec met Dualock technologie is de oplossing! De gepatenteerde Dualock technologie van Castrol Magnatec is het resultaat van meer dan tien jaar gezamenlijk onderzoek en ontwikkeling door de technologen van Castrol en één van de meest toonaangevende universiteiten ter wereld. 

Dualock is baanbrekend door de wetenschap van de actieve moleculen van Castrol Magnatec en maakt gebruik van twee verschillende beschermende moleculen, die zich aan de oppervlakte vasthechten aan elkaar en een beschermend krachtveld vormen. Voor non- stopbescherming bij iedere start in het drukke verkeer van vandaag.

Het voordeel van de Dualock technologie? 50% minder motorslijtage*!

*Getest tegen de API SN slijtagegrens in de Sequence IVA test en tegen de ACEA slijtagegrens in de OM646LA test

Castrol Magnatec Stop-Start

Alle auto’s, zelfs die met het nieuwste stop-start systeem, presteren niet optimaal bij verkeersopstoppingen. Het aantal files is in de afgelopen tien jaar aanzienlijk toegenomen, met motorslijtage en brandstofverspilling tot gevolg.

Castrol Magnatec Stop-Start combineert Dualock moleculen met onze efficiëntste, volledig synthetische basisoliën. Zo wordt slijtage drastisch met 50%* verlaagd en brandstofverbruik
verbeterd. Het voordeel? Non-stopbescherming en een lager brandstofverbruik**; elke keer dat de motor start, zelfs voor voertuigen met de nieuwste stop-startsystemen.

*Getest tegen de slijtagegrenzen van de Sequence IVA API SN en CEC OM646LA ACEA tests
**In vergelijking met een industriële 15W 40 referentieolie

Wat betekent dit voor u?

De Castrol Magnatec met Dualock technologie is een verbeterde receptuur. Voor u verandert er verder niks. U ontvangt, zodra beschikbaar, de Castrol Magnatec met Dualock technologie. 

Heeft u vragen of opmerkingen over de herlancering van de Castrol Magnatec lijn? Neem dan contact met ons op!