BP Tjoelker in nieuwe BP kleuren

02 oktober 2019

BP Tjoelker in nieuwe BP kleuren

Tjoelker in Leek, een bekend familiebedrijf met 30 medewerkers in dienst. Tjoelker kent drie specialisaties: Tjoelker Hubo, BP Tjoelker tankstation en CarWash en Tjoelker Fouragehandel.

Tjoelker Hubo & BP Tankstation-en CarWash Leek

In Leek richt men op de Diepswal 22 met een prachtige Hubo-DHZ, en Tuin & Park & Dier benodigdheden op zowel de particuliere als zakelijke klant. Uw wagen of truck met BP brandstof (schoner, beter, zuiniger) weer op weg? Of de auto weer kraakhelder gewassen? De medewerkers van Tjoelker Hubo & BP Tankstation & CarWash Leek helpen u op vriendelijke wijze. Het tankstation onderging onlangs een metamorfose, naar de nieuwste BP bemand tankstation uitstraling.

Tjoelker Fouragehandel B.V.

Tjoelker Fouragehandel levert hoogwaardige veevoeders aan de agrarische sector, met een focus op de melkveehouderij. Vanaf kantoor Leek onderhoudt men het contact met eindafnemer. De Tjoelker trucks (bulk-en huifwagens) doorkruisen dagelijks het gebied Noord-Nederland, Duitsland en Denemarken om de producten op afgesproken tijd af te leveren. ‘Kwaliteit, no-nonsens, afspraken nakomen’; dat is de boodschap van Tjoelker.

Middels de BP PLUS Tankpas geniet Tjoelker Fourage een ‘’all-in one’’ oplossing. Op zowel het eigen BP Tankstation, maar ook via het ROUTEX-netwerk (Aral-BP-Agip/ENI-OMV-Rosneft,TNK en Total) kan het Tjoelker wagenpark terecht voor o.a. kwaliteitsdiesel en AdBlue. Onroad service transacties als Tol (EETS-box), tunnels, bruggen en bijv. ferrys worden eveneens afgerekend middels de BP Plus Tankpas. BTW-en/of accijns teruggaaf services? Geen probleem.

Alles komt tezamen in de handige BP Online Beheer services.

Slump Oil en Tjoelker B.V.

Slump Oil B.V. werkt middels de combinatie van een ‘vlakbij’ benadering en ‘BP’s specialistische kennis en ervaring’ samen met Tjoelker aan enerzijds continuiteit en rendement voor het tankstation en anderzijds aan het beheersen van de logistieke kosten voor het fouragebedrijf.

Vragen over BP Tjoelker? Neem dan contact met ons op!