TRAXX, de diesel met het hoogste rendement

Kiezen voor TRAXX is kiezen voor rendement. Uiteindelijk geldt immers het bedrag onder de streep. Met TRAXX, onze verbeterde diesel, staat daar een positief rendement. Een rendement dat mede wordt bereikt door een schone en krachtigere verbranding, een effectieve bescherming tegen bacteriegroei en minder uitstoot van schadelijke emissies zoals CO2.

Hoe werkt TRAXX Diesel 


Brandstofbesparing

Eén van de belangrijkste componenten van TRAXX zijn haar krachtige reinigende additieven. Die zorgen ervoor dat de motor optimaal blijft presteren, omdat alle roetvervuiling in injectoren continu wordt verwijderd en tegengegaan. Bovendien zorgt het extra hoge cetaangetal van 55 voor een snellere en krachtigere verbranding – en dus meer rendement. 

Voorkom bacterieproblemen en stilstand

Ook onnodige stilstand kost onnodig geld. Daarom bevat TRAXX Diesel een efficiënte bacteriebestrijder, die bacteriegroei in de brandstof voorkomt. De kans op vervuilde brandstoffilters (en onverwachte stilstand van uw wagen- of machinepark) neemt daardoor aanmerkelijk af. Ook is de schuimvorming bij het tanken significant minder, waardoor tankbeurten sneller afgerond zijn. Ofwel: weer sneller aan het werk. 

Schonere emissies


Maar er is meer! TRAXX verlaagt ook op eenvoudige wijze de uitstoot van CO2, NOx en fijn stof van motoren. Dit biedt reële kansen voor uw bedrijf wanneer u met duurzaam ondernemen, Lean & Green of de CO²-Prestatieladder aan de slag gaat. Zo is TRAXX Diesel geaccepteerd door TNO als een concrete maatregel voor CO2-reductie tijdens (weg-)vervoer. 

Uw voordelen op een rij:

  • Tot 5% brandstofbesparing
  • Minder uitstoot van CO2, NOx en fijn stof
  • Een optimale inspuiting en snellere verbranding van de diesel in de motor
  • Uitstekende bescherming tegen bacterieproblemen en verstopte filters
  • Beschermt uw tank tegen roest en bacterievervuiling
  • Voldoet volledig aan de EN590-norm
  • Gegarandeerde en controleerbare kwaliteit 

TRAXX Zero  

Steeds meer ondernemers zijn zich bewust van hun rol in de klimaatverandering, maar voor de bedrijfsvoering zijn vrachtwagens en machines vaak onmisbaar. TRAXX Zero biedt u nu de mogelijkheid om dit probleem op een kostenefficiënte manier aan te pakken en dit deel van uw klimaatimpact tot nul terug te dringen!

Reduceer uw dieselverbruik, compenseer uw CO2-restuitstoot

Door zijn efficiënte verbranding helpt TRAXX Zero om uw brandstofverbruik – en dus ook uw CO2 uitstoot – concreet terug te dringen. De resterende CO2-emissies compenseren wij door investeringen in duurzame energieprojecten. Deze duurzame energieprojecten leveren een gegarandeerde en gecertificeerde CO2-reductie. Resultaat: een klimaatneutrale diesel waarmee uw vrachtwagens, bouwmachines en trekkers netto geen CO2-uitstoot veroorzaken en niet meer bijdragen aan klimaatverandering.

Zuiniger, betrouwbaarder en schoner 

Kortom: met TRAXX of TRAXX Zero in de tank blijven uw voertuigen en/of machines zuiniger, betrouwbaarder en schoner lopen. En dat biedt u als ondernemer concrete voordelen en kansen. Wilt u weten hoe TRAXX ook uw rendement kan verhogen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. 

Voor meer informatie kunt u ook kijken op www.traxx-diesel.nl

gratis bestelnummer0800 - 758 67 64

bestel via faxnummer0513 - 65 70 19

 
Castrol Nederland BP Nederland Petronas Traxx