Met de Slump Oil Tankpas bent u van harte welkom op 38 tankstations (Slump Oil - BP, Tanxx en TamOil) in Noord-Nederland.

Slump Oil Tankpas: de voordelen

Welkom op Netwerk Noord-Nederland
Met de Slump Oil Tankpas bent u van harte welkom op 38 tankstations (Slump Oil - BP, Tanxx en TamOil) in Noord-Nederland. De tankstations zijn modern van opzet, schoon en veilig en voldoen aan alle wettelijke milieueisen en zijn van alle innovatieve technieken voorzien. Bovendien zijn ze ook nog eens uitstekend bereikbaar.

Optimale controle d.m.v. een volledig detailoverzicht
Met de Slump Oil Tankpas bent u in één klap verlost van alle losse tankbonnen en declaratieformulieren. Alle tanktransacties van uw auto - of van uw volledige wagenpark - ontvangt u tweewekelijks op één heldere digitale verzamelfactuur. Of u nu één auto heeft of tien: onze tankpas laat u direct besparen op uw administratieve kosten.

Tanken met B.T.W.-garantie
Bijkomend voordeel is dat met de Slump Oil Tankpas ook de B.T.W.-teruggave over al uw tankbeurten zeker wordt gesteld. Veel ondernemers vorderen de B.T.W. nu nog ten onrechte terug, met het risico van een fiscale naheffing.

B.T.W.-aftrek voor tankbeurten privé-auto
Gebruikt u als eenmanszaak (ZZP'er), vennoot of maat uw privé-auto ook zakelijk? Dan kunt u driekwart van alle B.T.W. op kosten voor onderhoud en brandstof terugvragen.

Voordelen voor uw medewerkers

Uw medewerkers hoeven de brandstofkosten niet langer voor te schieten. Ook het invullen van declaratieformulieren behoort tot het verleden, net als de frustratie van zoekgeraakte of onleesbare bonnen. Bovendien kunnen uw medewerkers bij èlk station betalen met onze tankpas - waarbij het úw voordeel is dat u ze kunt aanmoedigen om vooral bij voordelige stations te tanken.
Met onze tankpas kan alléén voor brandstof, motorolie en (eventueel) carwash worden betaald - een rustgevend idee. En de persoonlijke pincode voorkomt misbruik door onbevoegden. Ook voor uw medewerkers hebben wij een passende oplossing

Maximale beveiliging voorkomt misbruik
In de Slump Oil Tankpas zijn tal van veiligheden ingebouwd om misbruik te voorkomen. Op de achterzijde vindt u een magneetstrip met unieke kaartinformatie. Elke kaart is voorzien van een unieke PINcode (Personal Identification Number).

Uw voordeel met de Slump Oil Tankpas
Tanken met de Slump Oil Tankpas is altijd voordelig. Speciaal voor u als zakelijke rijder offreert Slump Oil aan de hand van uw jaarlijks brandstofverbruik een “op maat gesneden” korting exclusief B.T.W., geldend op de officiële Slump Oil grootverbruikersprijs exclusief B.T.W. (gerelateerde BP lijstprijs).

Laagste prijsgarantie
Soms kunnen de pompprijzen in ons netwerk tijdelijk sterk verlaagd zijn, bijvoorbeeld na een opening, weekendactie of in combinatie met een wasactie. Indien de prijs op het zogeheten prijzenbord op het betreffende tankstation waar u tankt middels de Slump Oil Tankpas lager mocht zijn dan uw prijs (de officiële Slump Oil grootverbruikerslijstprijs minus uw korting), dan garandeert Slump Oil automatisch de laagste prijs.

Castrol Nederland BP Nederland Petronas Traxx