Daarom introduceert TRAXX het TRAXX opslagsysteem: een dubbelwandige stalen tank die beantwoordt aan alle eisen op het gebied van milieu, veiligheid en kwaliteit.

TRAXX brandstofopslag

Sinds enkele jaren is de nieuwe regelgeving voor brandstofopslag van kracht. De eisen die aan een moderne opslagtank worden gesteld – en de handhaving daarvan – zijn gevoelig strenger geworden. Daarom introduceert TRAXX het TRAXX opslagsysteem: een dubbelwandige stalen tank die beantwoordt aan alle eisen op het gebied van milieu, veiligheid en kwaliteit.

Kwaliteit

Kwaliteitsbrandstof hoort thuis in een kwaliteitstank. Daarom worden TRAXX opslagtanks vervaardigd uit hoogwaardig staal. De tanks zijn in- en uitwendig gestraald en op de coating geldt een garantie van 5 jaar. De installatie wordt verzorgd door een KIWA-erkende installateur die ook het KIWA installatiecertificaat aflevert.

Verder is het TRAXX opslagsysteem standaard uitgevoerd met een CIM-TEK filter en een conditioneringsbeluchter om de opgeslagen brandstof te beschermen tegen vocht en vervuiling.

All-in concept
U kiest een geschikte plek op uw bedrijf en wij doen de rest! Transport, installatie en KIWA-certificering zijn standaard inbegrepen in het TRAXX opslagsysteem. Indien gewenst neemt de tankinstallateur zelfs kosteloos uw oude tank mee!

Kortom, met een TRAXX opslag systeem hoeft u zich nergens meer zorgen over te maken!

gratis bestelnummer0800 - 758 67 64

bestel via faxnummer0513 - 65 70 19

 
Castrol Nederland BP Nederland Petronas Traxx