Brandstoffen

Brandstof voor thuistankinstallaties (homebase) 

TRAXX

Slump Oil is een van de oprichters van het merk TRAXX, de merknaam van de premiumbrandstof die inmiddels landelijke bekendheid heeft verworven dankzij zijn besparende, reinigende en milieuvriendelijke eigenschappen. Deze diesel is uitermate geschikt voor thuistankinstallaties vanwege het unieke additievenpakket waardoor kwaliteitsrisico's tot een absoluut minimum worden beperkt. 

TRAXX kent twee submerken, namelijk TRAXX Diesel en TRAXX Zero. Deze laatste kent dezelfde eigenschappen als TRAXX Diesel maar compenseert de restuitstoot van C02, waardoor het een klimaatneutrale diesel is.   

Klik hier voor meer informatie over TRAXX.

Leveranties onderweg op een werklocatie (IBC)  

Wij leveren ook brandstoffen onderweg, bijvoorbeeld op een werklocatie waar gebruik wordt gemaakt van een Intermediate Bulk Container (IBC) of rechtstreeks voor uw machinepark. 

Klik hier voor meer informatie over Leveranties onderweg.

Onderweg tanken middels een tankpas 

Slump Oil biedt de mogelijkheid voor ondernemers en hun personeel om onderweg te tanken middels een BP PLUS Tankpas of een Slump Oil Tankpas. De wensen en behoeften van de ondernemer zijn bepalend voor de keuze voor een tankpas. 

BP PLUS Tankpas

Met BP PLUS tankt u eenvoudig en voordelig bij bemande en onbemande BP tankstations in Nederland en Europa (Routex). Afrekenen met de BP PLUS Tankpas betekent geen onnodig geld op zak en een overzichtelijke wekelijkse factuur, waarmee u eenvoudig uw 21% btw terugvordert. Daarnaast profiteert u van nog veel meer services van BP, zoals Fleetexpert en Fleetmove. 

Klik hier voor meer informatie over de BP PLUS Tankpas of klik hier voor meer informatie over BP brandstofkwaliteit (ACTIVE-technologie).

Slump Oil Tankpas 

Met de Slump Oil Tankpas bent u van harte welkom op 38 tankstations (Slump Oil - BP, Tanxx en TamOil) in Noord-Nederland. De tankstations zijn modern van opzet, schoon en veilig en voldoen aan alle wettelijke milieueisen en zijn van alle innovatieve technieken voorzien. Bovendien zijn ze ook nog eens uitstekend bereikbaar.

Klik hier voor meer informatie over de Slump Oil Tankpas. 

 

gratis bestelnummer0800 - 758 67 64

bestel via faxnummer0513 - 65 70 19

 
Castrol Nederland BP Nederland Petronas Traxx