Brandstof maakt een belangrijk onderdeel uit van uw bedrijfskosten. Daarom is het van belang om continu inzicht te hebben in die kosten.

BP PLUS Tankpas: veilig en voordelig op weg

Brandstof maakt een belangrijk onderdeel uit van uw bedrijfskosten. Daarom is het van belang om continu inzicht te hebben in die kosten. Om op basis van actuele en volledige informatie uw Fleetmanagement te optimaliseren. Samen met BP PLUS kunt u meer grip krijgen op uw brandstofkosten en profiteren van nog veel meer services van BP. 

Kosten controle

Met BP PLUS houdt u kosten in de hand en verlaagt u de total cost of ownership, door een beter inzicht in het brandstofverbruik. Bovendien heeft u geen zorgen over veiligheid dankzij onze uitstekende fraudepreventie. 

Uitgebreid netwerk

Met BP PLUS kunt u alle kanten op. Letterlijk, dankzij ons zeer uitgebreide netwerk. Zowel nationaal als internationaal, dankzij het Routex netwerk. 

Eenvoud & services onderweg

BP PLUS biedt slimme oplossingen die uw cashflow kunnen verbeteren. Zo kunt u met uw BP PLUS Tankpas makkelijk tol of andere services betalen. Handig voor als u niets op zak heeft. 

Brandstof en expertise

Met BP PLUS Tankpas profiteert u van vaste kortingen op de kwalitatieve BP brandstoffen met ACTIVE-technologie. Hiermee rijdt u schoner, zuiniger en beter. Heeft u MVO hoog in het vaandel staan? Maak dan gebruik van Target Neutral.

bp plus computer

Maak gebruik van het uitgebreide Routex netwerk in binnen- en buitenland

Rijden u of uw chauffeurs regelmatig voorbij de Nederlandse grens? Dan bent u met uw BP Tankpas welkom bij het omvangrijke ROUTEX-netwerk, met meer dan 18.000 tankstations in 29 Europese landen. U heeft de keuze uit tankstations van BP, Aral, Agip/ENI, OMV en Statoil.

Klik hier voor meer informatie over Routex of neem direct contact met ons op.

Routex logo nieuw

 On Road Services van BP

Als u dagelijks gebruik maakt van uiteenlopende On Road Services, zoals de registratie voor tolwegen, beveiligd parkeren of reparatie- en sleepdiensten, krijgt u ook te maken met verschillende middelen om al deze diensten te beheren. Om nog maar te zwijgen over de tijd die u kwijt bent aan het zoeken naar de juiste informatie over de diverse processen in elk land en de producten die daarbij horen.

Bij BP helpen wij u graag beter op weg. Daarom kunt u bij ons al uw toldiensten en andere services voor onderweg op één centrale locatie beheren: de BP Tol & On Road Services webportal. Op deze manier heeft u maximale controle over uw On Road Services op een veilige online locatie.

Klik hier voor een compleet en duidelijk overzicht wáár en wát voor Tol en Tunnelservices (On Road Services) er beschikbaar zijn i.c.m. de BP PLUS Tankpas.

Overzicht van beschikbare G&V Automaten in België 

Klik hier voor een overzicht van beschikbare G&V Automaten in België. 

BP Plus Tankkaart animatie

gratis bestelnummer0800 - 758 67 64

bestel via faxnummer0513 - 65 70 19

 
Castrol Nederland BP Nederland Petronas Traxx