Bij het BP-tankstation Huizum kunnen klanten terecht voor versgemalen koffie, warme panini's en vers bereide belegde broodjes. Het station aan de Drachtsterweg in Leeuwarden heeft de komende weken aantrekkelijke kortingsacties en is dus zeker een bezoekje waard! <br />

Wild Bean Cafe Kortingsactie bij BP Huizum!

Bij het Wild Bean Café hebben klanten volop keuze uit vers bereide producten. Zo wordt de koffie versgemalen en draagt bovendien het UTZ CERTIFIED Keurmerk. Dit betekent dat de koffie duurzaam is verbouwd met oog voor de leefomstandigheden van koffieboeren en hun families en met respect voor het milieu.

Kortingsactie Wild Bean Cafe Huizum 
Van 26 augustus t/m 5 oktober ontvangen alle Wild Bean Cafe klanten van BP Huizum een flyer met kortingsbonnen. Zo ontvang je tegen inlevering van één van deze bonnen al een Panini voor slechts €2.00 (normaal €3.49) of een gehaktbal uit de jus voor slechts €1.00 (normaal €2.19).

Bovendiens zijn de kortingsflyers huis aan huis verspreid in de wijken rondom BP Huizum. Kortingsflyer gemist? Download dan hier de kortingsbonnen, print 'm uit en lever 'm in bij Wild Bean Cafe Huizum.

Of word fan van Facebook en maak regelmatig kans op leuke prijzen!

Net dat beetje meer bieden
Rita Jorna, Service Medewerker bij BP Huizum: "Wij streven er altijd naar onze klanten net dat beetje meer te bieden. Want ook onderweg wil je lekker en vers kunnen eten. Ik nodig iedereen dan ook van harte uit om ons assortiment een te proberen. Graag tot snel!".

WBC Kortingsbonnen

meer nieuws

gratis bestelnummer0800 - 758 67 64

bestel via faxnummer0513 - 65 70 19

 
Castrol Nederland BP Nederland Petronas Traxx