Wellicht weet u al dat Slump Oil - naast BP - óók Officieel Partner is van Castrol smeermiddelen. Castrol is wereldleider op het gebied van ontwikkeling en productie van kwaliteitsoliën en vetten voor automotive, transport, agri, industrie en scheepvaart.

Wijzigingen BP smeermiddelen

Wellicht weet u al dat Slump Oil - naast BP - ook Officieel Partner is van Castrol smeermiddelen. Castrol is wereldleider op het gebied van ontwikkeling en productie van kwaliteitsoliën en vetten voor automotive, transport, agri, industrie en scheepvaart. Castrol producten onderscheiden zich door superieure productspecificaties, een bredere inzetbaarheid en/of als officieel olieleverancier van vele belangrijke auto- en truckfabrikanten.

Sinds 2000 maakt Castrol onderdeel uit van de BP groep. Het BP en Castrol assortiment heeft echter vele overlappingen. Omdat BP-Castrol en Slump Oil zich graag willen blijven onderscheiden op service en kwaliteit, is besloten om het BP-Castrol assortiment efficiënter en eenvoudiger in te delen. Concreet betekent dit dat vanaf januari 2015 alle BP smeermiddelen – met uitzondering van de Visco en Vanellus producten - worden vervangen door Castrol smeermiddelen. Alle Castrol producten voldoen reeds aan de nieuwe Europese CLP-regelgeving voor etikettering en verpakkingen die op 1 juni 2015 van kracht wordt.

Wat gaat er concreet gebeuren?

1. Gefaseerd worden alle BP smeermiddelen (m.u.v. de Visco en Vanellus producten) vervangen door gelijkwaardige Castrol smeermiddelen.

2. De omzetting vindt gefaseerd plaats in de eerste helft van 2015. Klik hier voor een overzicht van de eerste BP producten die worden omgezet naar Castrol.

3. De productspecificaties blijven ongewijzigd.

4. U hoeft niets te doen: u ontvangt automatisch het juiste Castrol product.

Heeft u vragen? Bel ons!

Slump Oil is sinds 2001 officieel BP en Castrol Partner. Hierdoor hebben onze medewerkers reeds jarenlang ervaring met Castrol-producten. Heeft u vragen over de genoemde wijzigingen? Aarzel niet en neem contact op met uw Accountmanager of onze Verkoop Binnendienst, bereikbaar op 0513 – 65 70 10.

meer nieuws

gratis bestelnummer0800 - 758 67 64

bestel via faxnummer0513 - 65 70 19

 
Castrol Nederland BP Nederland Petronas Traxx