Slump Oil heeft het Slump Oil Tankpas netwerk uitgebreid met twee eigen tankstations en diverse TamOil tankstations. Door de groei van het netwerk kan Slump Oil haar klanten nog beter bedienen.   

Uitbreiding Slump Oil Tankpas netwerk

Slump Oil heeft het Slump Oil Tankpas netwerk uitgebreid met twee eigen tankstations en diverse TamOil tankstations. Door de groei van het netwerk kan Slump Oil haar klanten nog beter bedienen.   

BP Veenoord - Nieuw-Amsterdam
Met de realisatie van een onbemand BP tankstation in Veenoord - Nieuw-Amsterdam is de dekking in Drenthe geoptimaliseerd. Dit tankstation is speciaal gericht op het zakelijke verkeer maar zonder de particuliere rijder uit het oog te verliezen. Daarom heeft dit tankstation een speciaal pompeiland voor particulieren en klein zakelijk verkeer met Diesel en Euro 95.

Voor zakelijke rijders biedt dit station ook 8 highspeed dieselpompen (120 liter per minuut) en 6 AdBlue pompen. Samen met een ruime en veilige opzet is dit tankstation uitermate geschikt voor (internationale) transporteurs. Tevens kan op dit station 24/7 getankt worden middels vier betaalautomaten. 

Tanxx Leeuwarden - Europaplein
In Leeuwarden is aan de Harlingerstraatweg 82 (vlakbij het Europaplein) de vierde onbemande tanklocatie van Tanxx gerealiseerd. Dit tankstation is gericht op particuliere rijders en biedt vier verschillende soorten brandstof, namelijk Tanxx Diesel, Tanxx Euro 95, TRAXX Diesel en BlueOne95. 

Kenmerkend aan Tanxx Leeuwarden is de paarse gevel, de heldere LED-verlichting en splinternieuwe pompen met multimediaschermen. Binnenkort opent Slump Oil het nieuwe shopconcept genaamd Brasto bij dit tankstation.

TamOil Tankstations
De volgende TamOil tankstations zijn toegevoegd aan het Slump Oil Tankpas netwerk:

  • TamOil Tankstation 'Marrum' - Hearrewei 12a
  • TamOil Tankstation 'Makkum' - Suderseewei 11
  • TamOil Tankstation 'Grijpskerk' - Stationsstraat 25
  • TamOil Tankstation 'Zurich' - Viaduct 3

Voor een actueel overzicht van het Slump Oil Tankpas netwerk kunt u altijd kijken onze website, onder het kopje 'Overzicht tankstations'  

meer nieuws

gratis bestelnummer0800 - 758 67 64

bestel via faxnummer0513 - 65 70 19

 
Castrol Nederland BP Nederland Petronas Traxx