TRAXX diesel is opgenomen in de Maatregellijst met C02-reductiemaatregelen, om zijn brandstof besparende eigenschappen en certificering als Lean & Green Tool.

TRAXX Diesel opgenomen in Maatregellijst CO2-Prestatieladder

TRAXX diesel is opgenomen in de Maatregellijst met C02-reductiemaatregelen, om zijn brandstof besparende eigenschappen en certificering als Lean & Green Tool.

Maatregellijst CO2-reductiemaatregelen 
De Stichting Klimaatvriendelijk Aanbesteden & Ondernemen (SKAO), die verantwoordelijk is voor het beheer en de doorontwikkeling van de CO2-Prestatieladder, heeft een nieuw document gepubliceerd. Het betreft een Maatregellijst met CO2-reductiemaatregelen voor bedrijven die graag (verder) aan de slag willen met de CO2-Prestatieladder.

TRAXX diesel als advies
TRAXX diesel is opgenomen als advies bij de maatregel ‘gebruik efficiëntere diesel’ in de Maatregellijst. Dit omdat TRAXX diesel een brandstofbesparing van ten minste 3% oplevert, ten opzichte van normale diesel. Daarnaast is TRAXX diesel goedgekeurd als Lean & Green Tool, oftewel een tool die bedrijven kunnen gebruiken om hun doelstellingen voor de C02-Prestatieladder te behalen. 

Diesel voor ondernemers
Hoewel de Maatregellijst geen exclusieve lijst is, bedrijven mogen zelf bepalen wel maatregelen zij nemen,  is het wel een bevestiging van de kwaliteiten van TRAXX diesel. Het sluit aan bij de positieve ervaringen van ondernemers die werken met TRAXX diesel. Niet alleen op het gebied van brandstofbesparing maar ook in voorkomen van vervuiling in dieselmotoren.

Wilt u weten wat TRAXX diesel voor u kan betekenen? Lees dan verder op www.traxx-diesel.nl. Want kiezen voor TRAXX, is kiezen voor rendement.

meer nieuws

gratis bestelnummer0800 - 758 67 64

bestel via faxnummer0513 - 65 70 19

 
Castrol Nederland BP Nederland Petronas Traxx