Technische Industriele Vakbeurs Hardenberg 2016

Op 6, 7 en 8 september 2016 zal Slump Oil samen met Petronas deelnemen aan de Technische Industriële Vakbeurs in Hardenberg. Tijdens drie interactieve beursdagen worden alle ontwikkelingen weergegeven door spelers uit en leveranciers aan de gehele industriële sector. Op de Petronas-stand (stand 211) laten wij u graag kennismaken met ons uitgebreide assortiment Petronas industriële smeermiddelen.

Technische Industriële Vakbeurs (TIV) heeft sinds het begin in 1999 een enorme ontwikkeling doorgemaakt. De ontwikkelingen binnen technische industrie staan immers nooit stil. De beurs verbindt spelers uit de gehele maakindustrie: van industriële toelevering, oppervlaktebehandeling, aandrijf- besturingstechnieken, grondstoffen en materialen tot industriële productietechnieken, engineering, industriële automatisering, personeel en organisatie. Van een regionale beurs is TIV uitgegroeid tot één van de grootste totaalbeurzen voor de technische industrie. 

Op de Petronas stand komt u alvast alles te weten over de industriële smeermiddelen van Petronas, welke zich kenmerken door strenge specificaties, een brede inzetbaarheid (minder producten voor meerdere toepassingen) en een superieure productkwaliteit. Bovendien staan onze medewerkers steeds voor u klaar met productadvies en technische ondersteuning. Ook voor de laatste ontwikkelingen in brandstoffen (TRAXX Diesel) en AdBlue kunt u bij ons terecht.

Graag nodigen wij u alvast uit voor een praatje en een drankje op de Petronas stand, nummer 211! Vraag nu uw E-tickets aan via www.evenementenhal.nl/tiv-hb voor een gratis en snelle toegang tot de beurs.

Voor meer informatie, kijk op http://booking.evenementenhal.nl/nl/technische-industriele-vakbeurs-2016/hardenberg.

meer nieuws

gratis bestelnummer0800 - 758 67 64

bestel via faxnummer0513 - 65 70 19

 
Castrol Nederland BP Nederland Petronas Traxx