Vanaf maandag 17 juni aanstaande start BP Slump Oil met een zomers spaarprogramma. Klanten kunnen sparen voor een gratis ride-on opblaasbeest. Vanaf 17 juni ontvangen klanten bij iedere tankbeurt van minimaal 25 liter of een Car wash programma naar keuze een spaarsticker. Bij twee keer tanken en één keer wassen ontvangt de klant al een gratis ride-on opblaasbeest naar keuze. De actie loopt van 17 juni tot en met 14 juli aanstaande.

Tank, was & spaar voor gratis ride-on opblaasbeest

Bij


Tank, was & spaar
Deze zomer lekker dobberen in het water op de rug van een vrolijk gekleurde bij, een mooie grote walvis of een leuke paarse krokodil? Dat kan! Er zijn drie vrolijke opblaasbeesten waarvoor gespaard kan worden. Allen voorzien van handvatten voor extra houvast. Volle spaarkaarten kunnen bij één van de deelnemende BP tankstations ingewisseld worden tot en met 1 augustus (zolang de voorraad strekt).

Spaarkaart
De spaarkaart wordt als flyer huis-aan-huis verspreid in de postcodegebieden rondom het betreffende tankstation en is tevens verkrijgbaar in de tankshop. Een volle spaarkaart bestaat uit twee spaarstickers voor een tankbeurt van minimaal 25 liter en één spaarsticker bij een Car wash programma naar keuze. De actie duurt 4 weken, dus volop kans om te sparen voor een gratis ride-on opblaasbeest!

Spaarkaarten zijn verkrijgbaar bij de deelnemende BP tankstations of u kunt hier de spaarkaart van uw BP tankstation downloaden en uitprinten.

Download hier de spaarkaart voor BP Slump Oil Heerenveen.
Download hier de spaarkaart voor BP Slump Oil Joure & Jouster Poort.
Download hier de spaarkaart voor BP Slump Oil Lemmer.
Download hier de spaarkaart voor BP Slump Oil Sneek.
Download hier de spaarkaart voor BP Moll Gorredijk.
Download hier de spaarkaart voor BP Slump Oil Haren.
Download hier de spaarkaart voor BP Slump Oil Stadskanaal.
Download hier de spaarkaart voor BP Huizum Leeuwarden.
Download hier de spaarkaart voor BP Zuiderhogeweg Drachten.
Download hier de spaarkaart voor BP Bij de Weg Bolsward.
Download hier de spaarkaart voor BP Marinus Veenwouden.

Actievoorwaarden

  • Bij een tankbeurt van minimaal 25 liter óf een Car wash programma naar keuze, ontvangt u één sticker.
  • Bij inlevering van een volle spaarkaart (twee stickers voor tanken en één sticker voor Car wash) ontvangt u één ride-on opblaasbeest naar keuze (zolang de voorraad strekt).
  • Bij BP Huizum in Leeuwarden en BP Marinus in Veenwouden ontvangt u bij drie tankbeurten van minimaal 25 liter een sticker. Bij inlevering van een volle spaarkaart (drie stickers voor tanken) en bijbetaling van € 1.00, ontvangt u één ride-on opblaasbeest naar keuze (zolang de voorraad strekt).
  • Volle spaarkaarten kunnen bij één van de deelnemende BP tankstations worden ingewisseld tot en met 1 augustus 2013 (zolang de voorraad strekt).
  • Per klant kunnen meerdere spaarkaarten worden ingediend.
  • Deze actie is niet geldig in combinatie met overige acties.
  • Deze actie is geldig van 17 juni t/m 14 juli 2013.

meer nieuws

gratis bestelnummer0800 - 758 67 64

bestel via faxnummer0513 - 65 70 19

 
Castrol Nederland BP Nederland Petronas Traxx