BP PLUS biedt u de beste wegenhulp voor trucks in Europa.

Snel weer op weg met de reparatie- en sleepdiensten van TAI

BP Plus biedt u de beste wegenhulp voor trucks in Europa.

Met BP PLUS bent u altijd beter op weg. In Nederland én over de grens. Wij vinden namelijk dat u in héél Europa mmoet kunnen rekenen op de best mogelijke reparatie- en sleepdiensten voor uw vrachtauto's. Daarom is BP recentelijk een samenwerking aangegaan met dé Europese specialist op het gebied van professionele wegenhulp: TAI (Truck Assistance International).

TAI is een onderdeel van de toonaangevende AXA hulpverlening groep en biedt betrouwbare, snelle en kwalitatief hoogwaardige wegenhulp voor trucks in heel Europa. Eén telefoontje is genoeg om toegang te krijgen tot hun brede pakket aan diensten, zoals:

  • Professionele assistentie bij pech onderweg: 24 uur per dag en 7 dagen per week
  • Complete technische hulpverlening
  • Professionele garage reparatiediensten
  • Beveiligd parkeren, exclusief voor vrachtwagens op 304 locaties in 9 Europese landen (België, Tsjechië, Duitsland, Spanje, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Polen en Zwitersland).

Voor de verschillende services van TAI, inclusief beveiligd parkeren, wordt er een toeslag in rekening gebracht. De hoogte van de toeslag is afhankelijk van de dienst die u afneemt. Van TAI ontvangt u een originele factuur voor het terugvorderen van B.T.W., die tevens geldt als garantiebewijs.

Met TAI kunt u overal in Europa hulp krijgen in uw eigen taal.

Door de samenwerking van BP met TAI, is de EuropeNet Reparatie Service per 31 maart 2014 komen te vervallen. 

Meer informatie? Neem dan contact op met onze Accountmanager de heer Siebold van der Werf, bereikbaar op telefoonnummer 06 - 276 545 53.

meer nieuws

gratis bestelnummer0800 - 758 67 64

bestel via faxnummer0513 - 65 70 19

 
Castrol Nederland BP Nederland Petronas Traxx