Bij BP doen wij er alles aan om misbruik of mogelijk oneigenlijk gebruik van uw BP Tankpas(sen) te voorkomen. Zo hebben wij onlangs aanzienlijke verbeteringen aangebracht in de pinfunctionaliteiten van al onze tankpassen. Bovendien hebben wij het Pincode beheer verbeterd, waardoor u nu nóg eenvoudiger online de pincodes van al uw tankpassen kunt beheren en wijzigen. Maakt u gebruik van een chauffeurscode? Dan kunt u voortaan ook heel eenvoudig online de gegevens van uw chauffeurs beheren.<br />Belangrijk om te weten

Beheer de chauffeurscode van uw tankpassen snel en eenvoudig online!

Bij BP doen wij er alles aan om misbruik of mogelijk oneigenlijk gebruik van uw BP Tankpas(sen) te voorkomen. Zo hebben wij onlangs aanzienlijke verbeteringen aangebracht in de pinfunctionaliteiten van al onze tankpassen. Bovendien hebben wij het Pincode beheer verbeterd, waardoor u nu nóg eenvoudiger online de pincodes van al uw tankpassen kunt beheren en wijzigen. Maakt u gebruik van een chauffeurscode? Dan kunt u voortaan ook heel eenvoudig online de gegevens van uw chauffeurs beheren.

Belangrijk om te weten

  • U kunt nu, wanneer u maar wilt, de pincode van uw tankpas(sen) veranderen via het Pincode beheer-scherm, dat u vindt in BP Online Beheer.
  • Wij raden u aan om zoveel mogelijk gebruik te maken van een zelfgekozen pincode.
  • Het is niet langer mogelijk om onze klantenservice te vragen een zelfgekozen pincode in te stellen.
  • U kunt nog steeds wél een gegenereerde pincode ontvangen via de post.
  • U kunt nu heel eenvoudig nieuwe chauffeurs in BP Online Beheer aanmaken en de gegevens van al uw chauffeurs beheren, inclusief chauffeurscodes (alleen als u gebruik maakt van chauffeurscodes).
  • U kunt chauffeurs activeren of de-activeren. Dit is binnen een uur doorgevoerd in het systeem.
  • U kunt tegelijkertijd tankpassen met chauffeurscode en tankpassen met een zelfgekozen pincode hebben.

Wat verandert er voor u?

In ons vernieuwde systeem zal er niets veranderen aan uw bestaande pincodes. Deze werken dus nog precies zoals u gewend bent, totdat u ze zelf verandert.

Pincode beheer

Mocht u besluiten om de pincode van één of meerdere tankpassen te veranderen, dan kunt u dit vanaf nu snel en eenvoudig doen via het nieuwe Pincode beheer-scherm dat u in BP Online Beheer vindt in de sectie ‘Kaart administratie’. Nieuwe pincodes zijn binnen een half uur actief in ons systeem.

Cijfercombinatie
Een pincode is een veiligheidsmaatregel. Wij raden u daarom aan om geen code te kiezen die eenvoudig te raden is, zoals: 1234, 1111, 0000, 1212, 7777, 1004, 2000, 4444, 2222, 6969, 9999, 3333, 5555, 6666, 1122, 1313, 8888, 4321, 2001, 1010, 0258 of 8520.

Handleiding
U vindt de handleiding in BP Online Beheer onder Informatiebord. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met ons Business Service Centre op 0800 - 020 36 31

BP Online Beheer
Maakt u nog geen gebruik van BP Online Beheer? Dat is jammer, want in deze beveiligde omgeving kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week al uw tankpassen eenvoudig beheren. Dat scheelt u niet alleen tijd, maar ook een hoop papierwerk. Log via deze link in op uw persoonlijke Online Account met de gebruikersnaam en het wachtwoord dat u eerder van ons hebt ontvangen*.

Heeft u vragen over de wijzigingen of wilt u meer weten over BP Online Beheer? Neem dan contact op met uw accountmanager Transport Walter de Jong op het telefoonnummer 06 - 53 73 75 05 of per e-mail aan wdejong@slumpoil.nl.

* Heb je jouw gebruikersnaam en wachtwoord nog niet via de mail ontvangen? Controleer dan eerst of deze e-mails niet per ongeluk in je spam-box terecht zijn gekomen. Kun je ze niet vinden? Neem dan contact op met ons Business Service Centre op 0800 - 020 36 31.

meer nieuws

gratis bestelnummer0800 - 758 67 64

bestel via faxnummer0513 - 65 70 19

 
Castrol Nederland BP Nederland Petronas Traxx