Wie het voorjaar graag met een schone auto wil beginnen, doet er goed aan om een bezoekje aan de supermarkt te brengen. Alle klanten van deelnemende supermarkten ontvangen in maart een kassabon met maar liefst drie keer voordeel bij onze tankstations!

In maart driedubbel voordeel met kassabon!

Wie het voorjaar graag met een schone auto wil beginnen, doet er goed aan om een bezoekje aan de supermarkt te brengen. Alle klanten van deelnemende supermarkten ontvangen in maart een kassabon met maar liefst drie keer voordeel bij onze tankstations! 

 Kassabonactie_jumbojoure

Uw supermarkt kassabon is geld waard!
Op de achterzijde van de kassabon prijkt de hele maand maart weer een aantrekkelijke aanbieding voor alle klanten van deelnemende supermarkten. Tegen inlevering van deze kassabon ontvangt u ons beste Carwash programma van € 9.95 nu tijdelijk voor € 5.95! En terwijl u wacht op een schone auto, ontvangt u 1 gratis kop koffie. Alsof dat nog niet genoeg is, ontvangt u ook nog eens 20% korting op alle motoroliën. De kassabon van de supermarkt kan nog tot eind april verzilverd worden. 

Voordelige motorolie
Je auto onderhouden: iedereen weet dat je dat moet doen, maar weet elke automobilist ook hoe je de olie moet bijvullen? Een verkeerd motoroliepeil kan schade aan de motor veroorzaken. Zowel teveel als te weinig olie is niet goed voor je auto. Controleer daarom 1x per maand het oliepeil van uw auto. Het meest ideale oliepeil zit tussen het minimum en maximum niveau. Is uw oliepeil te laag? Het verschil tussen deze niveaus is vaak een liter olie. Wanneer het oliepeil dus op de min staat, doet u er verstandig aan om er een halve liter bij gooien. Neem altijd een liter reserveolie mee in de auto. Vraagt u zich ook af welke olie nu de juiste is voor uw auto? De servicemedewerkers van onze tankstations helpen u graag bij het maken van de juiste keuze motorolie.

Deelnemende supermarkten en tankstations: 
Jumbo Joure - BP Jouster Poort & BP Slump Oil Joure (Geert Knolweg 52b en 64)
Jumbo Froukje Sloot Stadskanaal - BP Slump Oil Stadskanaal (Steenhouwer 33)

Albert Heijn Gorredijk - BP Moll Gorredijk (Wetterkant 2)

Poiesz Lemmer - BP Slump Oil Lemmer (Zeedijk 1)


Kijk op facebook voor het laatste nieuws!

www.facebook.com/bpslumpoiljoure

www.facebook.com/bpjousterpoort

www.facebook.com/bpmollgorredijk

www.facebook.com/bpslumpoilstadskanaal

 

meer nieuws

gratis bestelnummer0800 - 758 67 64

bestel via faxnummer0513 - 65 70 19

 
Castrol Nederland BP Nederland Petronas Traxx