Vrachtwagens zijn het kloppend hart van uw bedrijf. U wilt dat ze altijd onderweg zijn, dat is uw topprioriteit. Eén ding kan dat in de weg staan: afzettingen in de motor. Afzettingen zijn de sluipmoordenaars van elke motor. Ze veroorzaken defecten die tot ongewenste stilstand leiden, waardoor u niet aan de verwachtingen van uw klanten kunt voldoen. <br />

Nieuw: Urania Green met ViscGuard

Vrachtwagens zijn het kloppend hart van uw bedrijf. U wilt dat ze altijd onderweg zijn, dat is uw topprioriteit. Eén ding kan dat in de weg staan: afzettingen in de motor. Afzettingen zijn de sluipmoordenaars van elke motor. Ze veroorzaken defecten die tot ongewenste stilstand leiden, waardoor u niet aan de verwachtingen van uw klanten kunt voldoen.

Houd uw bedrijf op de weg met Petronas Urania met ViscGuard
Urania met ViscGuard is ontwikkeld om uw motor efficiënt te beschermen tegen afzettingen in de motor en een optimale viscositeit te bewaren. De olie behoudt zijn werking tot de volgende oliewissel en beschermt het belangrijkste onderdeel van uw vrachtwagen: de motor. Uw wagenpark blijft zo langer inzetbaar, waardoor u elke dag opnieuw aan de verwachtingen van uw klanten kan blijven voldoen.

Afzettingen zijn de sluipmoordenaars van elke motor
Hoe voorkom je deze afzettingen in de motor? Dat is de vraag die de experts van Petronas voorgeschoteld kregen. Het antwoord? Petronas Urania met ViscGuard:

  • Tot 89% betere controle van viscositeitstoename te wijten aan roet;
  • Tot 50% betere beheersing van koolstofafzettingen;
  • Tot 64% betere controle van roetafzettingen; 
  • Tot 90% beter in het voorkomen van corrosie van onderdelen.
Petronas VisGuard Urania

Meer informatie over Petronas Urania met ViscGuard
Heeft u vragen over Urania met ViscGuard of wilt u weten op welke manier u deze smeermiddelen het beste kunt gebruiken? Neem dan gerust contact met u uw accountmanager Transport, Walter de Jong. Hij is bereikbaar op het telefoonnummer 06 - 53737505 of per e-mail aan wdejong@slumpoil.nl

meer nieuws

gratis bestelnummer0800 - 758 67 64

bestel via faxnummer0513 - 65 70 19

 
Castrol Nederland BP Nederland Petronas Traxx