Met Castrol Magnatec STOP-START introduceert Castrol een motorolie die de motor specifiek beschermt in druk verkeer, met 20% meer bescherming tegen schadelijke slijtage die optreedt tijdens stoppen en optrekken.

Castrol Magnatec STOP-START

Het ideale product voor hedendaagse drukke verkeer
Met Castrol Magnatec STOP-START introduceert Castrol een motorolie die de motor specifiek beschermt in druk verkeer, met 20% meer bescherming tegen schadelijke slijtage die optreedt tijdens stoppen en optrekken.

Magnatec STOP-START met Actieve Moleculen
Castrol Magnatec met Actieve Moleculen biedt bescherming vanaf de start, elke keer dat de motor start. Zelfs de gewone bestuurders stoppen en starten tegenwoordig tot wel 18.000 keer per jaar. Met daarbij het stationair draaien in het verkeer en/of wachten voor kruispunten of file rijden, veroorzaakt dit microscopische slijtage in de motor.

Hechtende moleculen beschermen tegen Stop-Start slijtage
Daarom stellen wij u graag de allernieuwste Castrol Magnatec STOP-START producten voor. Deze producten werden tot het uiterste getest in de OM646LA-test, speciaal ontworpen om de impact van stationair draaien en stoppen-optrekken te achterhalen. De resultaten tonen aan dat Castrol Magnatec STOP-START producten betere bescherming tegen slijtage bieden in vergelijking met de industriestandaard.

Castrol Magnatec STOP-START heeft unieke voordelen t.o.v. andere motoroliën in de markt:

  • 20% betere bescherming tegen slijtage in vergelijking met de OM646LA-industriestandaard;
  • Optimale bescherming vanaf de start, elke keer dat de motor start, door actieve moleculen;
  • Officieel goedgekeurde specificaties voor betrouwbare prestaties.

Lancering van de Magnatec STOP-START producten
Binnen het productportfolio van Magnatec worden er 4 producten (5W-30 A3/B4, A5, C2, C3) omgezet. Zodra de voorraad van de oude (verpakte) producten is uitgeput, zullen wij automatisch de nieuwe producten aanbieden. Wij introduceren daarnaast ook twee nieuwe producten met bijkomende goedkeuringen (0W-30 D, 5W-20 E).

Wilt u meer weten over Magnatec STOP-START of wilt u de beschikbaarheid controleren?
Neem gerust contact op met uw accountmanager Automotive, Jelle Miedema (06 - 51 56 79 57) of Jarno Bloemert (06 - 27 65 45 53).

meer nieuws

gratis bestelnummer0800 - 758 67 64

bestel via faxnummer0513 - 65 70 19

 
Castrol Nederland BP Nederland Petronas Traxx