Een splinternieuw onbemand BP tankstation voor de zakelijke én particuliere rijder vlakbij de A37. Dat is het idee achter het nieuwe tankstation op het industrieterrein ‘De Tweeling’ in Veenoord – Nieuw-Amsterdam. Sinds juli kan er getankt worden bij het nieuwe tankstation.

Nieuw: BP Veenoord - Nieuw-Amsterdam

Een splinternieuw onbemand BP tankstation voor de zakelijke én particuliere rijder vlakbij de A37. Dat is het idee achter het nieuwe tankstation op het industrieterrein ‘De Tweeling’ in Veenoord – Nieuw-Amsterdam. Sinds juli kan er getankt worden bij het nieuwe tankstation.

Voor de zakelijke én particuliere rijder
De nieuwe locatie is tot stand gekomen door een samenwerking tussen eigenaar Slump Oil uit Heerenveen en BP Nederland. Het uitgangspunt is een nieuw onbemand tankstation dat gericht is op de zakelijke rijder, zonder de particuliere rijder uit het oog te verliezen. Zo kan de zakelijke rijder profiteren van highspeed dieselpompen, AdBlue-pompen en een ruime opzet voor vrachtwagens. Voor de particuliere rijder is gezorgd voor een eigen pompeiland met splinternieuwe diesel- en benzinepompen, heldere verlichting en een veilige omgeving.

Aansluiting op het BP ROUTEX Netwerk
De locatie van het nieuwe tankstation is uitermate geschikt vanwege het vrachtverkeer dat via de A37 de internationale transportroutes afreist. Naast de meest voorkomende betaal- en tankpassen wordt op dit station ook de BP PLUS Tankpas geaccepteerd. Hiermee heeft de tankende ondernemer verbinding met het ROUTEX Netwerk, dat bestaat uit ruim 18.000 tankstations in heel Europa. Meer dan de helft van deze tankstations zijn geschikt voor vrachtauto's.

Brandstoffen met ACTIVE-technologie
Ook kunnen zakelijke en particuliere rijders met de komst van het tankstation profiteren van de nieuwe BP brandstoffen met ACTIVE-technologie. Deze bevatten miljoenen vuilverwijderende moleculen die zijn ontwikkeld om de motor te beschermen tegen verschillende soorten vuil. Want opgehoopt vuil in de motor zorgt voor een slechtere verbranding en mindere prestaties. De nieuwe BP brandstoffen helpen het vuil dat is achtergelaten uit de motor te verwijderen en te voorkomen dat het terugkomt.  

BP Veenoord - Nieuw-Amsterdam
Boerdijk 42
7844 TD Veenoord (Zuidoost-Drenthe) 

Voordelen van het station

  • Direct gelegen aan de afrit A37, Afslag 4 Veenoord
  • BP Brandstoffen met ACTIVE-technologie
  • 8 Highspeed dieselpompen (120 liter per minuut)
  • 2 Lowspeed dieselpompen en 2 Lowspeed Euro 95 Ongelood
  • 6 AdBlue pompen
  • Veilige en ruime opzet voor vracht- en overig zakelijk verkeer
  • 24/7 tanken via 4 betaalautomaten
  • BP PLUS Tankpas acceptatie & ROUTEX Netwerk
  • Acceptatie van o.a. Slump Oil Tankpas, UTA, DKV,  MTC en Travelcard   
BP Veenoord 1

Wilt u meer weten over BP Veenoord - Nieuw-Amsterdam of over de voordelen van een BP PLUS Tankpas?
Maak dan snel een afspraak met onze transport specialist Walter de Jong op telefoonnummer  06 - 53737505 of per e-mail aan wdejong@slumpoil.nl. 

meer nieuws

gratis bestelnummer0800 - 758 67 64

bestel via faxnummer0513 - 65 70 19

 
Castrol Nederland BP Nederland Petronas Traxx