Rijdt u met u vrachtwagen(s) regelmatig door Spanje, dan is het goed om te weten dat u per 1 januari 2013 de Spaanse tolwegen niet meer kan betalen met een tankpas (betaalpas of creditcard). U dient hiervoor een tolbox te hebben.

Met de BP Via-tolbox rijdt u zorgeloos door Spanje.

Rijdt u met u vrachtwagen(s) regelmatig door Spanje, dan is het goed om te weten dat u per 1 januari 2013 de Spaanse tolwegen niet meer kan betalen met een tankpas (betaalpas of creditcard). U dient hiervoor een tolbox te hebben. BP biedt u een oplossing op maat. Bestel vandaag nog de Spaanse tolwegen.

Eén tolbox voor Frankrijk-Spanje-Italië-Portugal

Kiest u voor gemak, efficiëntie en zekerhied, schrijf u dan nu al in voor een nieuwe multiple tolbox die BP in het eerste kwartaal van 2013 gaat introduceren. In eerste instantie wordt deze tolbox verplicht voor de route national in Frankrijk. Maar de multiple BP tolbox kan ook al gebruikt worden voor de andere Franse en Spaanse tolwegen. Later wordt de tolbox ook geactiveerd voor Italië en Portugal.

Voor meer informatie kunt u terecht bij uw Accountmanager. Hij helpt u graag verder om de BP Via-tolbox aan te vragen of om u in te schrijven voor de multiple BP tolbox.

meer nieuws

gratis bestelnummer0800 - 758 67 64

bestel via faxnummer0513 - 65 70 19

 
Castrol Nederland BP Nederland Petronas Traxx