Bij BP Slump Oil Sneek en Lemmer kunt u deze maand zéér voordelig autowassen. U ontvangt een Car wash programma naar keuze voor slechts € 5.00. Dit is inclusief gratis voorwassen. Goed voor uw portemonnee én het milieu! De Car wash actie loopt tot en met zaterdag 31 mei aanstaande.

In mei alle Car wash programma's voor EUR 5.00 in Sneek en Lemmer!

Thuis je auto wassen of toch door de wasstraat?
Een vieze auto. Voor veel mensen nog steeds een reden om enthousiast zelf met sop en spons tekeer te gaan. We geven onze auto ongeveer zes keer per jaar een poetsbeurt. Tijdens het rijden kleeft er van alles aan uw auto. Nu vooral insecten vanwege het zomerse weer, maar ook olie- en rubberresten. Wanneer u uw auto zelf wast, loopt het afvalwater rechtstreeks het riool in en komt dan vaak onbehandeld terecht in slootjes en rivieren.

Carwash_Sneek_Lemmer

Beter voor het milieu

Autowassen bij BP Slump Oil is dan ook beter voor het milieu. Het afvalwater komt hier terecht in een ‘OBAS-put', een afvalscheider die voorkomt dat zand, slib of olie in het riool terechtkomt. Alle troep die van uw auto afkomt wordt zorgvuldig opgevangen en verwerkt door bedrijven die daarin zijn gespecialiseerd. Zo komt er geen vuil in het oppervlaktewater. Dus: voel u niet bezwaard en ga lekker autowassen bij BP Slump Oil Sneek of Lemmer. Goed voor het milieu en uw vrije tijd!

Wie de auto liever zelf wast, kan natuurlijk ook terecht in een van onze zelf-wasboxen met muntautomaat. Dat kan vanaf 50 eurocent. Bovendien is ons tankstation uitgerust met een serviceplaats voorzien van stofzuiger, mattenklopper en bandenpomp. De Car wash is alle dagen open tot 21.00 uur.

Kans maken op een gratis Super Wash t.w.v. € 9.95
Deze maand verloten wij regelmatig een gratis Super Wash onder onze Facebook fans. Like onze pagina en maak ook kans!

www.facebook.com/bpslumpoilsneek

of

www.facebook.com/bpslumpoillemmer

Sparen voor een gratis Standard wash?
Wist u dat er met de Slump Oil stempelkaart altijd gespaard kan worden voor een gratis Standard wash? Bij iedere tankbeurt (min. 30 ltr) of Car wash ontvangt u één stempel. Bij tien keer wassen óf tanken kan de volle stempelkaart verzilverd worden voor een gratis Standard wash. De Slump Oil stempelkaart is geldig bij alle zeven BP Slump Oil tankstations in Noord-Nederland.

meer nieuws

gratis bestelnummer0800 - 758 67 64

bestel via faxnummer0513 - 65 70 19

 
Castrol Nederland BP Nederland Petronas Traxx