<p>De Franse overheid heeft besloten om de invoering van de inmiddels veelbesproken Écotaxe opnieuw uit te stellen. De nieuwe milieubelasting voor alle voertuigen zwaarden dan 3,5 ton gaat dus niet in op 1 januari 2014, zoals eerder werd aangekondigd. Naar alle verwachting zal de officiële invoering van de Écotaxe met een half jaar worden uitgesteld tot 1 juli 2014.</p>

Franse ÃÂÂÂ?

Profiteer nog steeds van korting met de BP PLUS Écotaxe-box!

De Franse overheid heeft besloten om de invoering van de inmiddels veelbesproken Écotaxe opnieuw uit te stellen. De nieuwe milieubelasting voor alle voertuigen zwaarden dan 3,5 ton gaat dus niet in op 1 januari 2014, zoals eerder werd aangekondigd. Naar alle verwachting zal de officiële invoering van de Écotaxe met een half jaar worden uitgesteld tot 1 juli 2014.

De Écotaxe-belasting kan alleen betaald worden door middel van een elektronische on-board unit; de verplichte Écotaxe-box. U heeft de keuze uit twee opties:
•PrePay, als uw voertuigen slechts incidenteel in Frankrijk rijden
•PostPay, als uw vrachtauto's regelmatig op de Franse wegen te vinden zijn

De BP PLUS PostPay Écotaxe-box is de meest flexibele en eenvoudige oplossing voor het betalen van de Écotaxe. Met de box bespaart u tijd, administratieve rompslomp en geld. Bovendien is de Écotaxe-box van BP PLUS ook te gebruiken voor de gewone tolheffing op Franse snelwegen (TIS-PL) en ondersteunt de unit het Via-T (Spanje) en ViaVerde (Portugal) tolnetwerk. Zo heeft u slechts één box nodig voor al uw tolbetalingen in Frankrijk, Spanje, Portugal en binnenkort ook Italië.

Kostenbesparing
De BP PLUS PostPay Écotaxe-box biedt u ook de nodige financiële voordelen. Zo profiteert u van een belastingkorting van maximaal 10% en ontvangt u hoge kortingen op andere tolwegen waarbij u met de box kunt betalen: bij TIS-PL in Frankrijk tot 13%, in Spanje tot 50% en voor de Liefkenshoektunnel in België 26%.

Als extra voordeel betaalt u geen maandelijkse kosten tot 30 juni 2014 als u vóór die datum de BP PLUS Écotaxe-box aanvraagt.

Vraag de BP PLUS Écotaxe-box direct aan.

Voor meer informatie over de BP PLUS Ecotaxe-box, klik hier.

 

meer nieuws

gratis bestelnummer0800 - 758 67 64

bestel via faxnummer0513 - 65 70 19

 
Castrol Nederland BP Nederland Petronas Traxx