Met meer dan 115 jaar ervaring werkt Castrol samen met de meest vooraanstaande autofabrikanten om de meest geavanceerde smeermiddelen ter wereld te ontwikkelen. De in 2011 gelanceerde Castrol EDGE generatiemet <em>Fluid Strenght Technology™ </em>was Castrol's vorige innovatie.

Castrol Edge versterkt met TITANIUM

Met meer dan 115 jaar ervaring werkt Castrol samen met de meest vooraanstaande autofabrikanten om de meest geavanceerde smeermiddelen ter wereld te ontwikkelen. De in 2011 gelanceerde Castrol EDGE generatiemet Fluid Strenght TechnologyTM was Castrol's vorige innovatie. 

Motoren worden echter compacter, de belasting neemt steeds toe en tegelijkertijd vermindert de viscositeit van de recentste motoroliën. Daarom is de sterkte van de motoroliefilm van het allergrootste belang om slijtage te voorkomen. Castrol heeft op basis van deze gegevens de meest geavanceerde generatie Castrol EDGE motoroliën ter wereld ontwikkeld!

Met trots introduceert Castrol daarom vanaf 31 maart 2014 de allernieuwste Castrol innovatie:

Fluid Strenght Technology™ versterkt met TITANIUM. TITANIUM is een uiterst sterk metaal en wordt o.a. gebruikt in exclusieve toepassingen voor de ruimte- en luchtvaart. Dankzij deze innovatie is de motoroliefilm van de nieuwste Castrol EDGE motoroliën twee keer zo sterk als de huidige! 

Deze innovatie heeft unieke voordelen t.o.v. alle andere motoroliën in de markt:

  • De sterkste motoroliefilm waardoor de specificaties van de industrie en autofabrikanten overtroffen worden
  • Officieel goedgekeurde specificaties, exclusief aanbevolen door de Castrol partners
  • 15% minder wrijving in vergelijking met Castrol EDGE zonder TITANIUM
  • 45 % minder metaal / metaal contact t.o.v. andere toonaangevende motorolie

Alle productnamen zullen onveranderd blijven. Klik hier voor overzichtstabel van de nieuwe Castrol EDGE producten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze Accountmanager Automotive de heer Jelle Miedema, bereikbaar via telefoonnummer: 06 - 515 67 957.

 

meer nieuws

gratis bestelnummer0800 - 758 67 64

bestel via faxnummer0513 - 65 70 19

 
Castrol Nederland BP Nederland Petronas Traxx