Castrol EDGE is nu beter dan ooit. In 2014 introduceerde Castrol zijn nieuwste innovatie: Fluid Strenght Technology™ versterkt met TITANIUM. Met meer dan 115 jaar ervaring blijft Castrol echter voortdurend op zoek gaan naar de meest geavanceerde generatie motoroliën ter wereld. Daarom werkt Castrol EDGE samen met een selectie van wereldbekende Supercar fabrikanten om motoroliën te ontwikkelen, maar ook continu te testen en te verbeteren.

Castrol EDGE 10W-60, getest in Supercars

In 2014 introduceerde Castrol zijn nieuwste innovatie: Fluid Strenght Technology™ versterkt met TITANIUM. TITANIUM is een uiterst sterk metaal en wordt o.a. gebruikt in exclusieve toepassingen voor de ruimte- en luchtvaart. Dankzij deze innovatie is de motoroliefilm van de EDGE motoroliën twee keer zo sterk als de huidige en treedt er 15% minder wrijving op tussen de motoronderdelen!

Voortdurend op zoek naar maximale prestaties
Met meer dan 115 jaar ervaring blijft Castrol echter voortdurend op zoek gaan naar de meest geavanceerde generatie motoroliën ter wereld. Daarom werkt Castrol EDGE samen met een selectie van wereldbekende Supercar fabrikanten om motoroliën te ontwikkelen, maar ook continu te testen en te verbeteren. Zo blijven ze innoveren om aan de veeleisende omstandigheden waarin moderne motoren opereren, te kunnen voldoen. De hoogst mogelijke belasting is immers de ultieme test voor de bijzondere kracht van onze motoroliën.

Jaguar
Castrol is sinds 2002 wereldwijd de partner bij voorkeur. Zo lang we samenwerken, zoeken we de grenzen van techniek en technologie op voor de beste prestaties en om de rit zo adembenemend mogelijk te maken met Castrol EDGE met TITANIUM FST™.

Aston Martin Vulcan
Deze wagen is ontworpen na 90 jaren actief te zijn in de racerij, met buitengewoon oog voor ontwerp, innovatie & engineering. Méér dan 800pk en één en al koolstofvezel bieden uitzonderlijke prestaties. Slechts 24 Vulcans worden wereldwijd geproduceerd en allen zullen voorzien zijn van Castrol EDGE met TITANIUM FST™.

Koenigsegg
Sinds 2015 werkt Castrol samen met de Zweedse fabrikant van extreme sportwagens. Castrol is de smeermiddelenpartner bij voorkeur voor de Koenigsegg One:1 en zal ook gebruikt worden in de nieuwste mega-wagens van het merk, inclusief de méér dan 1500pk tellende Regera.

Castrol EDGE SUPERCAR 10W-60
Castrol EDGE 10W-60 is de eerste van drie product varianten, die Castrol introduceert binnen het gamma Castrol EDGE SUPERCAR. Deze exclusieve motorolie is succesvol tot op de limiet getest in de meest krachtige en iconische Supercar ter wereld; de Koenigsegg One:1. De Koenigsegg One:1 is de eerst geproduceerde wagen die een vermogen van één megawatt genereert. De verhouding tussen het vermogen en het gewicht zijn onvoorstelbaar; de Koenigsegg One:1 genereert 1360 pk ofwel 1 pk per 1 kg gewicht! Koenigsegg beveelt daarom met trots deze motorolie aan.

De nieuwe Castrol EDGE SUPERCAR producten zijn na lancering bechikbaar bij Slump Oil. Wilt u meer weten over de nieuwe producten? Neem dan contact op met uw accountmanager Automotive Jelle Miedema (06-51567957) of Jarno Bloemert (06-27654553).

meer nieuws

gratis bestelnummer0800 - 758 67 64

bestel via faxnummer0513 - 65 70 19

 
Castrol Nederland BP Nederland Petronas Traxx