BP Stadskanaal wordt BP Express

BP Stadskanaal wordt binnenkort vernieuwd en dat brengt een aantal wijzigingen met zich mee. Wij stellen u graag op de hoogte van alle vernieuwingen.   

BP Express & Waspark Middel Shop & Bakery 
De grootste vernieuwing is dat Slump Oil vanaf maandag 6 november niet langer de shop en carwash maar enkel het tankstation zal exploiteren. De exploitatie van de shop en carwash wordt overgenomen door de heer P. Middel, als eigenaar van het bedrijfspand en omliggende voorzieningen. Gezamenlijk zorgen zij voor een volledige vernieuwing van BP Stadskanaal. 

BP Express Stadskanaal 
Slump Oil zal vanaf 6 november het voorterrein exploiteren in onbemande vorm onder de naam BP Express Stadskanaal. Uiterlijk 1 december zal Slump Oil onder andere nieuwe pompen plaatsen en het gehele tankstation voorzien van een BP Express uitstraling. Na de vernieuwing biedt het tankstation de volgende voorzieningen: 

 • Brandstoffen met ACTIVE-technologie 
 • Highspeed dieselpompen (120 liter per minuut)
 • Lowspeed Diesel, Euro 95 en Euro 98 Ongelood (40 liter per minuut) 
 • AdBlue 
 • LPG
 • Veilige en ruime opzet voor vracht- en overig zakelijk verkeer
 • 24/7 tanken via betaalautomaat
 • BP PLUS Tankpas acceptatie & ROUTEX Netwerk 
 • Acceptatie van o.a. Slump Oil Tankpas, UTA, DKV, MTC en Travelcard
Waspark Middel Shop & Bakery
Vanaf 6 november zal de eigenaar van het tankstation en omliggende gebouwen, de heer P. Middel, de exploitatie van de shop en carwash overnemen van Slump Oil, onder de naam Waspark Middel Shop & Bakery. Voor de vernieuwing worden er twee nieuwe moderne wasstraten geplaatst voor personenauto’s en voor grotere voertuigen. Helaas is het niet mogelijk om vrachtwagens te wassen in de nieuwe wasstraat. Na de vernieuwing biedt Waspark Middel de volgende voorzieningen: 
 • Moderne Christ wasstraat met een gescheiden was- en drooggedeelte voor alles typen personenauto’s en bestelwagens met een maximale hoogte van 2,20 meter en een breedte van 2,40 meter. 
 • Speciale Christ wasstraat voor grotere voertuigen met een hoogte van maximaal 2,85 meter en een breedte van 2,55 meter. 
 • De wasstraten bevatten de nieuwste technieken op het gebied van carwash, waaronder een speciale schuimboog, 4D velgenreiniger, unieke knikborstels en polijstende borstels voor maximaal resultaat.
 • Bij beide wasstraten zorgen gekwalificeerde medewerkers voor begeleiding en extra service. 
Shop & Bakery
Naast de carwash wordt ook de naastgelegen shop voorzien van een nieuwe uitstraling en inrichting. De shop biedt een ruim assortiment aan dranken, snoepwaren, car-care producten en tabak. Bovendien opent er een speciale bakery voor een goede kop koffie of een vers belegd broodje. 
 
Welke gevolgen hebben deze vernieuwingen voor u? 
Op dit moment zijn de wasstraten voor personenauto’s en vrachtwagens gesloten. In de periode van oktober t/m december zal het voorterrein, de shop en de wasstraten worden vernieuwd. Wij zullen eventuele hinder voortvloeiende uit de renovatiewerkzaamheden voor u en uw medewerkers tijdens het tanken, shoppen of wassen trachten te minimaliseren.
 
Vanwege de vernieuwingen is het vanaf maandag 6 november niet meer mogelijk om binnen uw brandstoffen af te rekenen. U kunt voor het betalen van uw brandstoffen tijdelijk gebruik maken van de betaalterminal (nachtautomaat) voor pomp 5 & 6. 
 
Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? 
Tijdens de werkzaamheden zullen wij u persoonlijk en via onze website zo goed mogelijk informeren over eventuele hinder bij BP Stadskanaal. Heeft u vragen over de vernieuwingen of wilt u graag de bereikbaarheid van het tankstation controleren, neem dan gerust contact op met onze commerciële binnendienst via 0513-65 70 10 of per e-mail aan info@slumpoil.nl. 

meer nieuws

gratis bestelnummer0800 - 758 67 64

bestel via faxnummer0513 - 65 70 19

 
Castrol Nederland BP Nederland Petronas Traxx