BP Stadskanaal gesloten 22 t/m 24 november

Graag willen wij u informeren over de voortgang van de verbouwing van BP Stadskanaal naar een onbemand tankstation onder de naam BP Express Stadskanaal. 

BP Stadskanaal gesloten van 22 t/m 24 november 
Op dit moment zijn de shop & carwash van BP Stadskanaal gesloten en is het alleen mogelijk om onbemand te tanken via de betaalterminal op het voorterrein. Vanaf woensdag 22 november tot en met vrijdag 24 november is het tankstation gesloten vanwege het plaatsen van nieuwe pompen en betaalautomaten. Vanaf zaterdag 25 november is het weer mogelijk om bij BP Stadskanaal te tanken en kunt u gebruik maken van de betaalautomaat bij de pomp zelf. 

Alternatieve tankstations voor uw BP PLUS of Slump Oil Tankpas
Tijdens de verbouwing kunt u terecht bij de volgende tankstations met uw BP PLUS of Slump Oil Tankpas: 

BP Ter Apelkanaal 
Adres: Handelsweg 3  9563 TR Ter Apelkanaal
Beschikbare brandstoffen: (Highspeed) Diesel en AdBlue 

BP Veenoord – Nieuw-Amsterdam
Adres: Boerdijk 44, 7844 TD Veenoord
Beschikbare brandstoffen: (Highspeed) Diesel, Euro 95 en AdBlue 

BP Beerta 
Adres: Ulsderweg 2A, 9686 XX Beerta
Beschikbare brandstoffen: (Highspeed) Diesel en AdBlue 

Voor meer alternatieve tankstations met uw BP PLUS Tankpas kunt u kijken op www.bp.nl. Voor meer informatie over alternatieve tankstations met uw Slump Oil Tankpas kunt u kijken op www.slumpoil.nl. 

Van BP Stadskanaal naar BP Express Stadskanaal 
Sinds 6 november kunt bij BP Stadskanaal alleen onbemand tanken, waardoor het helaas niet mogelijk is om in de naastgelegen shop uw brandstoffen af te rekenen of FreeBees te sparen. Eind 2017 zal Waspark Middel een vernieuwende shop en carwash bij BP Express Stadskanaal openen. Zo kunt u profiteren van de beste kwaliteit brandstoffen voor een voordelige prijs én kunt u Waspark Middel Shop & Bakery bezoeken. 

BP Express Stadskanaal 
Slump Oil zal vanaf 6 november het voorterrein exploiteren in onbemande vorm onder de naam BP Express Stadskanaal. Uiterlijk 1 december zal Slump Oil onder andere nieuwe pompen plaatsen en het gehele tankstation voorzien van een BP Express uitstraling. Na de vernieuwing biedt het tankstation de volgende voorzieningen: 
 • Brandstoffen met ACTIVE-technologie 
 • Highspeed dieselpompen (120 liter per minuut)
 • Lowspeed Diesel, Euro 95 en Euro 98 Ongelood (40 liter per minuut) 
 • AdBlue 
 • LPG
 • Veilige en ruime opzet voor vracht- en overig zakelijk verkeer
 • 24/7 tanken via betaalautomaat
 • BP PLUS Tankpas acceptatie & ROUTEX Netwerk 
 • Acceptatie van o.a. Slump Oil Tankpas, UTA, DKV, MTC en Travelcard
Waspark Middel Shop & Bakery
Vanaf 6 november zal de eigenaar van het tankstation en omliggende gebouwen, de heer P. Middel, de exploitatie van de shop en carwash overnemen van Slump Oil, onder de naam Waspark Middel Shop & Bakery. Voor de vernieuwing worden er twee nieuwe moderne wasstraten geplaatst voor personenauto’s en voor grotere voertuigen. Helaas is het niet mogelijk om vrachtwagens te wassen in de nieuwe wasstraat. Na de vernieuwing biedt Waspark Middel de volgende voorzieningen: 
 • Moderne Christ wasstraat met een gescheiden was- en drooggedeelte voor alles typen personenauto’s en bestelwagens met een maximale hoogte van 2,20 meter en een breedte van 2,40 meter. 
 • Speciale Christ wasstraat voor grotere voertuigen met een hoogte van maximaal 2,85 meter en een breedte van 2,55 meter. 
 • De wasstraten bevatten de nieuwste technieken op het gebied van carwash, waaronder een speciale schuimboog, 4D velgenreiniger, unieke knikborstels en polijstende borstels voor maximaal resultaat.
 • Bij beide wasstraten zorgen gekwalificeerde medewerkers voor begeleiding en extra service. 
Shop & Bakery
Naast de carwash wordt ook de naastgelegen shop voorzien van een nieuwe uitstraling en inrichting. De shop biedt een ruim assortiment aan dranken, snoepwaren, car-care producten en tabak. Bovendien opent er een speciale bakery voor een goede kop koffie of een vers belegd broodje. 
 
Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? 
Tijdens de werkzaamheden zullen wij u persoonlijk en via onze website zo goed mogelijk informeren over eventuele hinder bij BP Stadskanaal. Heeft u vragen over de vernieuwingen of wilt u graag de bereikbaarheid van het tankstation controleren, neem dan gerust contact op met onze commerciële binnendienst via 0513-65 70 10 of per e-mail aan info@slumpoil.nl. 

meer nieuws

gratis bestelnummer0800 - 758 67 64

bestel via faxnummer0513 - 65 70 19

 
Castrol Nederland BP Nederland Petronas Traxx