Onlangs heeft BP een nieuw product gelanceerd: BP FleetMove; een uitgebreide telematics-oplossing die de totale operationele kosten van een vrachtwagenpark vermindert.

Nieuw: BP FleetMove, kosten besparen met Telematics

Onlangs heeft BP een nieuw product gelanceerd: BP FleetMove; een uitgebreide telematics-oplossing die de totale operationele kosten van een vrachtwagenpark vermindert.

BP FleetMove raadt chauffeurs onderweg het meest voordelige tankstation aan (Tankstation Advies), geeft rijstijladviezen (Chauffeurscoach) en meldt afwijkingen tussen de getankte en werkelijke hoeveelheid brandstof (Veilig Tanken). Fleetmanagers beschikken dankzij BP FleetMove over de meest actuele managementinformatie van hun wagenpark.

Uitgebreide managementinformatie via Omnitracs
Alle nieuwe functies zijn gebaseerd op een Omnitracs-oplossing. Deze bevat ook een koppeling met Transportmanagement Systeem (TMS) Planner, een Track & Trace-functionaliteit, rapportage van rij- en rusttijden en andere Key Performance Indicators (KPI)-rapportages. Door het toevoegen van BP- en ROUTEX- gegevens van brandstoftransacties, ontsluit Omnitracs nog meer waardevolle managementinformatie voor de fleetmanager.

Gebruiksvriendelijk en geringe investering
De BP FleetMove telematics-oplossing werkt bij vrachtwagens van vrijwel alle merken en bouwjaren. Het is ook gemakkelijk en voordelig om BP FleetMove in te bouwen in alle voertuigen van een wagenpark. BP FleetMove is beschikbaar op abonnementsbasis. In de toekomst ontwikkelt BP nog meer nieuwe functionaliteiten waardoor de fleetmanager altijd over de meest recente versie beschikt en de investeringskosten laag blijven. Ook klanten die al telematics en andere software gebruiken via een TMS Planner-koppeling, kunnen profteren van deze nieuwe extra’s. BP FleetMove is gemakkelijk te integreren met bestaande systemen.

Meer informatie over BP FleetMove? Bekijk de film.

Hoeveel kosten kunt u besparen?
Wilt u weten hoeveel kosten u kunt besparen met BP FleetMove? Neem dan vrijblijvend contact ons op. Onze Accountmanager Siebold van der Werf komt graag bij u langs om een voorstel op maat te maken.

 

meer nieuws

gratis bestelnummer0800 - 758 67 64

bestel via faxnummer0513 - 65 70 19

 
Castrol Nederland BP Nederland Petronas Traxx